Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihűlőfélben lévő kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihűlőfélben lévő kapcsolatot hogy lehet megmenteni?

Figyelt kérdés

Már nem rajong úgy mint azelőtt, magától nem mond túl sok szépet mint az elején, csak akkor ha én is mondom. Volt, hogy minden átlátszó ürüggyel megpróbált lekoptatni, folyton beleköt mindenbe akármit csinálok ("viccből"), azokat a tulajdonságaimat kritizálja, amiket anno pont szeretett, minden apróságból veszekedést csinál, ha ő a figyelmetlen azt is úgy állítja be, hogy a végén én jövök ki rosszul, mindent túlreagál és ha ezt mondom, akkor rámkeni az egészet, egyáltalán nem viselkedik ha a közelemben van, káromkodik, még velem is, amit ha mondom hogy sértő, akkor az van hogy "miért balhézok már megint egy vicc miatt"....

Mondja, hogy szeret, de a fentiekből is ahogy következik, ezt egyre kevésbé érzem....

Az a legrosszabb, hogy minél inkább elnézem neki a húzásait, annál inkább le sem sz.r, hiába teperek...

Mit tegyek, ha menteni akarom még a dolgot, mert szeretem? Hogy kéne viselkednem (a "pár napig ne keresd" dolog nem nyerő, volt már ilyen és keresett, akkor újraéledt valami, de csak rövid ideig)? Tényleg szeretem, nem akarok szakítani, de ha így marad akkor az nem fog részemről sokáig menni....

vagy ez már menthetetlen?

8 hónapja vagyunk együtt....az ismerősök előtt mi egy mintapár vagyunk....

Elsősorban lányok véleménye érdekel

Ő 20 L, Én 26 F

2012. nov. 7. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
férfi vagyok, de így első olvasásra kicsit reménytelennek tűnik, bár nem tudok nyilván minden részletet.
2012. nov. 7. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
van sok jó dolog azért ezek mellett, most csak a rosszat emeltem ki
2012. nov. 7. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem minden ember szóból ért leginkább, talán neki fel sem tűnik, hogy bánt néha a vicceivel, meg a többi. Talán neki is megvannak veled szemben a saját fenntartásai ami miatt kezd elhidegülni. Szerintem beszéld meg vele amikor jókedve van, hozd fel és beszéld meg vele. Akkor ő is elmondhatja az álláspontját és ha valóban szeret megérti amit mondasz, és tesz is ellene, hogy jobban működjelen a dolgok. Szóval én azt tanácsolom, hogy beszélj vele nyíltan erről, ne célozgass, hanem mond el neki konkrétan ezeket. Sok sikert, remélem meg tudjátok oldani.

19/L

2012. nov. 7. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi....hát épp ez is baj, soha nem tudunk semmit megbeszélni, ha valamit előhozok akkor egyből az van h folyton problémázok....de már mondtam neki ezeket, semmi, 1-2 napig ok, aztán újra kezdődik minden....:(
2012. nov. 7. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!