Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom 1 hónapnál tovább 1 férfival! Mit tegyek?
Egyszerűen irritálni kezdenek.. Egyre jobban idegesít a jelenléte, meg minden, hiába kedvelem..
Lehetséges, hogy a régi sebeim miatt nem megy a normális párkapcsolat-kialakítás?:(
14/L
Ezt úgy mindenkinek mesélném, nem csak a kérdező lánynak.
Az egyik legjobb barátnőm 15 évesen összejött álmai pasijával, most 21, tavaly augusztusban volt az eljegyzésük. Azóta TÖRETLEN a kapcsolatuk, nem veszekednek, és a lány csillogó szemmel meséli, hogy még így, 6 év után is pillangókat érez a gyomrában, és a szíve a torkában dobog, amikor meglátja a szerelmét. 15 éves kislányként jött össze vele, és eszébe sem jutott egész életében soha, hogy más kéne neki.
Tény, hogy egy ÁTLAG 14 évesnek még nem kéne a pasizással törődnie. De mi van azzal a minimális százalékkal, aki talán tényleg máshogy gondolkodik? Talán a kérdező is azok közé tartozik, aki már "megérett". Nem tudhatjátok, milyen csalódás érte 12 évesen, hogyan vészelte át, mit érzett akkor... Az embernek nem csak 40 évesen lehetnek hatalmas problémái, és vannak olyan pofonok az életben akár gyerekkorban is, ami kénytelen arra ösztönözni valakit, hogy felnőttként gondolkodjon.
Én átlag, éretlen kislány voltam, 12 évesen még nem volt pasim, 13 évesen sem, 14 évesen viszont lett egy, akivel 9 hónapig jártunk. DE: már 15 elmúltam, mire először megcsókolt. Lehet valakinek barátja fiatalon, de semmit nem kell elsietni. Nem kell mindenkinek a szájába mászni egyből, netán az ágyába... De ettől még egy "gyerek" is próbálhat magához illő társat találni.
Sztem ne pasizz, ne élj nemi életet. Várj jónéhány évet, hogy tisztuljon a lelked!
Hidd el, ezek a fasz*ok csk kihasználnának!
Várd meg, míg 18-20 leszel és akkor legyen pasid, ha tényleg szerelmes leszel.
Ja és akit megerőszakolnak az egy olyan trauma az életben, amin nem lehet egyszerűen túllépni. legyél óvatos és ésszel élj. csak olyan kapcsolatot válassz, ami neked isjó, ill. jól érzed magadat és érzed, h szeretnek. Erre kell néhány évet várni.
És igazad van, nem megy anormális kapcsolat a régi sebek miatt! Én azt ajánlom neked, tanulj, olvass pszichológiát, és így értelmezheted az emberi lélek rejtelmeit:))
Ha érett csaj vagy ezeket is érteni fogod. A pszichológus sokat segíthet neked, hogy alelkisebeid gyógyulgassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!