Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom 1 hónapnál tovább 1 férfival! Mit tegyek?
Egyszerűen irritálni kezdenek.. Egyre jobban idegesít a jelenléte, meg minden, hiába kedvelem..
Lehetséges, hogy a régi sebeim miatt nem megy a normális párkapcsolat-kialakítás?:(
14/L
pedig úgyvban,ahogy írtad :]
egyszerűen nem vagy kész komoly kapcsolatra
vannak,akik igen,vannak akik nem
akik koruknál idősebben gondolkoznak,azok valszeg igen,de te nem
majd ha szerelmes leszel,IGAZÁN,akkor kibírod :]
bnőim is mind így gondolkoznak,mert még nem érettek rá
Elég érettnek érzem magam egy kapcsolathoz.
12 évesen volt egy elég nagy csalódásom.. Mások szerint ezért nem megy nekem, mert még nem tettem túl magam rajta..
Azért fáj, hogy az emberek csak a felszínt látják..
Lehet, hogy már úgy is gondolkozok ilyen téren, mint egy 30 éves.
Megkaptam már az élettől a pofonjaimat... :)
Szeretnék szeretni, hosszabb kapcsolatot.. Ami nem 1-1 hónapos.. Ennyi idő alatt meg se tudom igazán szeretni az illetőt..
Teszed itt magad, mégis mit lehet erre írni? Nőj fel mivel kicsi vagy még, nemtudom honnan szedted ezt az érettnek érzem magam dolgot, de nagy hülyeség hisz 14évesen nemvagy érett se testileg se lelkileg, és ne várj 1 olyan "férfit" magad mellé aki ép ésszel gondolkozik mert tudja h beteges amit csinál. Max találsz 1 pedofil f@szkalapot azt vhol megerőszakol majd megöl hiányzik ez neked? mert erre menne ki a játék h kihasználna bárki
Nemtudom mi ütött beléd ezzel kapcsolatban, keress 15-16éves srácokat így korrekt. Tudom h nekem van igazam még akk is ha te majd nekem esel de ez ígyvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!