Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom 1 hónapnál tovább 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom 1 hónapnál tovább 1 férfival! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen irritálni kezdenek.. Egyre jobban idegesít a jelenléte, meg minden, hiába kedvelem..

Lehetséges, hogy a régi sebeim miatt nem megy a normális párkapcsolat-kialakítás?:(

14/L

2009. aug. 12. 21:17
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja, és nem szeretnék "túl kicsi vagy ezekhez", meg "minek 14 éves lánynak egy FÉRFI"-szerű hozzászólásokat. Köszönöm. :)
2009. aug. 12. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

pedig úgyvban,ahogy írtad :]

egyszerűen nem vagy kész komoly kapcsolatra

vannak,akik igen,vannak akik nem

akik koruknál idősebben gondolkoznak,azok valszeg igen,de te nem

majd ha szerelmes leszel,IGAZÁN,akkor kibírod :]

bnőim is mind így gondolkoznak,mert még nem érettek rá

2009. aug. 12. 21:20
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Nézz magadba és tudod a választ le is írtad
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
Férfi??? LOL! :D De hogy válaszoljak is arra, hogy mit tegyél: Nőj fel! Az idő majd megoldja.
 5/23 A kérdező kommentje:

Elég érettnek érzem magam egy kapcsolathoz.

12 évesen volt egy elég nagy csalódásom.. Mások szerint ezért nem megy nekem, mert még nem tettem túl magam rajta..

Azért fáj, hogy az emberek csak a felszínt látják..

2009. aug. 12. 21:21
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de 14 évesen mit akarsz? Ilyen korban még magát sem ismeri az ember. Normális párkapcsolat-kialakítás.. mintha már vagy 30 éves lennél. Ne parázz már, teljesen rendbe vagy.
2009. aug. 12. 21:21
 7/23 anonim ***** válasza:
pedig ez az igazság: nem vagy elég érett egy komolyabb kapcsolatra.de 14évesen ez még nem probléma.:)
2009. aug. 12. 21:24
 8/23 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy már úgy is gondolkozok ilyen téren, mint egy 30 éves.

Megkaptam már az élettől a pofonjaimat... :)

Szeretnék szeretni, hosszabb kapcsolatot.. Ami nem 1-1 hónapos.. Ennyi idő alatt meg se tudom igazán szeretni az illetőt..

2009. aug. 12. 21:25
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
"Megkaptam már az élettől a pofonjaimat"...azért ez kemény már bocsi:D Még csak most kezded megérteni majd és átérezni h mi is az az "élet"!!
2009. aug. 12. 21:27
 10/23 anonim ***** válasza:
50%

Teszed itt magad, mégis mit lehet erre írni? Nőj fel mivel kicsi vagy még, nemtudom honnan szedted ezt az érettnek érzem magam dolgot, de nagy hülyeség hisz 14évesen nemvagy érett se testileg se lelkileg, és ne várj 1 olyan "férfit" magad mellé aki ép ésszel gondolkozik mert tudja h beteges amit csinál. Max találsz 1 pedofil f@szkalapot azt vhol megerőszakol majd megöl hiányzik ez neked? mert erre menne ki a játék h kihasználna bárki

Nemtudom mi ütött beléd ezzel kapcsolatban, keress 15-16éves srácokat így korrekt. Tudom h nekem van igazam még akk is ha te majd nekem esel de ez ígyvan

2009. aug. 12. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!