Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történhet szakítás egy párkapcsolatban, ha őt szerettük legjobban?
Figyelt kérdés
Elsőre hülye kérdésnek tűnik, de gondoljunk bele, van egy kapcsolat, mindent megadunk egymásnak hatalmas szeretet stb stb... Akkor mégis hogy fordulhat elő az hogy pár év után, ez a kapcsolat szeret elmúlik és szakítunk a másikkal, ezáltal talán nem is találkozunk többet. pl akit szeretek, azt nem hagyom el (barát, anyám stb) kapcsolatomat mégis feladom és szakítok azzal, akit a legjobban szerettem2012. nov. 6. 20:25
1/11 TOMAtm válasza:
ebből én nem értettem egy mukkot sem első olvasásra.
2/11 anonim válasza:
Azt nem ahgyjuk el, akit szeretünk és akivel le akarjuk élni az életünket! Ha te hagytad el de megbántad, akkor próbálj vele beszélni, hátha még lehet valami, de ha téged hagytak el, akkor törődj bele és kezdj új életet!
3/11 ASOT válasza:
Mert elmúlik.
van egy mondás:
"A boldogságot és a boldogtalanságot viseld egyaránt nyugodtan. Minden elmúlik, elmúlsz te is."
4/11 anonim válasza:
Ezt nem értettem én sem soha, hogy miért múlik el. Mert pontosan ahogy mondod, a rokonainkat nem hagyjuk el (nagyon kevés kivétellel), a legrégebbi barátainknál is extrém esetnek kell lennie ehhez. Szóval sajnos én nem tudok válaszolni, pedig lassan 30 leszek, hogy mitől más egy szerelmi-szeretet kapcsolat mint egy nem a szerelmi szeretet kapcsolat. Remélem valaki megmondja, engem is érdekel.
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó rátapintott a lényegre !!!!!!
2012. nov. 6. 20:36
6/11 anonim válasza:
Sajnos ilyen az élet van hogy elmúlik a szerelem. Ez épp olyan rejtély mint az hogy hogy elhet az hogy a szerelmet a gyülőlettől csak egy hajszál választja el. pedig ez is tényleg igy van.....
7/11 ASOT válasza:
ez így van ahogy Ági mondja, egy pillanat alatt megfordulhat bennünk a világ...
8/11 anonim válasza:
Igen sok minden változik és minden állandó változás. Semmi sem marad ugyanolyan. Bár sokan szerintem akkor is szakítanak amikor ugye elmúlik a szerelem és maradna a szeretet ha hagynák + mivel kevesebbnek gondolják a szerelemhez, dobbantanak. Örökké nem lehet szerelmesnek lenni
9/11 anonim válasza:
Szerintem általában akkor következik be a szakítás, ha az egyik fél már nem őt szereti a legjobban, hanem valaki mást. Ez a klasszikus, nem? Vagy mindketten rájönnek, hogy már nem szerelmesek, sőt sokszor már idegesítik egymást a felek. Akkor minek maradnának együtt? A párkapcsolat nem rokoni kapcsolat, ne keverd ide. A párkapcsolatnak a szerelmen kell alapulnia.
10/11 anonim válasza:
nagyon jó kérdés..meg az is miért úgy vagyunk összerakva, hogy egy szakítás után hónapokig, vagy évekig "meghalunk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!