Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, tudnátok segíteni? (17/F)
Az a helyzet, hogy már régóta tetszik egy évfolyamtársam, de én nem tudom, hogy bejövök-e neki. Sajnos hetente csak kétszer-háromszor látom Őt, de van egy közös óránk, (ma is épp volt, kedvesen viselkedett).
Ő nem a legszebb lány az osztályában, de engem nagyon megfogott, a belsőröl meg annyit, hogy nem visszahúzódó, de nem is az a nagydumás csaj, a kettő között van valahol.
Én is átlagosnak tartom magam, de a lány ismerőseim szerint bárkit megtudnék szerezni, így talán van esélyem Nála.
Szeretnék kezdeményezni, és a KÉRDÉSEM az, hogy ti hogy reagálnátok, ha egy srác akivel köszönőviszonyban vagytok, rátok írna facebookon ismerkedés céljából? Komolyan vennétek? Szerintetek mit írhatnák neki??
Komoly válaszokat, légyszi :))
Ne legyél már te is fészbúkkocka, van épp elég olyan gyökér.
Van közös órátok, ott az alakalom.
nehéz komoly választ adni:)
ha szimpi a csaj, írj rá simán, kérdezd meg elmegy-e veled sétálni valamikor. Nem kell egyből lerohanni, a csajok a romantikát szeretik.
Igaz én már vagy 20éve nem randizok, de kb így mentek az én koromban a dolgok:D igaz akkor szerencsére nem volt fb...
3mas: most nagyobb lett a dákód, hogy egy hosszan átgondolt kérdésre 1 helyesírási hiba miatt totál destruktív választ adsz? elégedett vagy magaddal? facepalm.
szerintem ne fb-on dumálj vele hanem próbálj meg vmit személyesen, ha már van vmi akkor kezdjetek facebookon is, aztán már jön a többi magától ha ő is úgy gondolja :)
#3-as, neked pedig kisegítő iskolát javaslok, ha ilyen szar az értelmezési képességed, érthetően leírtam, hogy normális válaszokat kérek.
A hozzádhasonló gyk-trollok a legnagyobb gyökerek a való életben, akik itt játszák a fejüket, hogy kiélhessék magukat. Nem csoda, hogy csak 43%-os vagy te degenerált tuskó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!