Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Én már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Én már semmit nem értek.

Figyelt kérdés

Beleszerettem a tesóm legjobb barátjába.A srác rengeteg időt tölt nálunk,mert gyakorlatilag a tesóm az egyetlen igazán jó barátja.Én először nem is figyeltem fel rá,de aztán a srác elkezdett közeledni felém.Mikor filmet néztek tesómmal és én is ott voltam velük,mindig odabújt hozzám.Általában későig marad nálunk,tesóm mindig bealszik,ő meg ottmarad velem dumálni,mikor megy haza,kikísérem és szorosan magához ölel.Én vok az egyetlen, akinek elmondja a legféltettebb titkait(még a tesómnak sem mondja el.MSN majd mindig rámír.Ha szóba kerül egy pasi rögtön full ideges lesz,ha azt hiszi h találtam vkit tökre megijed,és azt mondja:"ez rossz vicc".De ezen kívűl meg semmi...nem akar velem eljönni sehova kettesben,mindig más lányokkal szeretne összejönni,nem mond semmit az irántam való érzéseiről.De ha elutazok vhová,akkor mindig kétségbeesik,h addig egyedül kell lennie.Én ezt nem értem:én csak egyfajta támasz vok neki?mert nincs senkije akire számíthatna(anyukája meghalt,apukájával nem jön ki.)V ennél többet jelentek számára?Ez az egész már majd egy éve húzódik,én meg lassan beleőrülök.ha van bármilyen hasznos tippetek,ötletetek,tanácsotok.LÉCCI segítsetek!!Mert ezt már nagyon nehezen viselem.vagy ötletetek h mit kellene csinálnom

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

19/L

2009. aug. 12. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2009. aug. 12. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor kettesben vagytok nyíltan kérdezz rá: akkor most mi is van köztünk? Pl azután, hogy megölel... vagy próbálj hozzá közelebb kerülni, adj neki néha csak úgy egy puszit az arcára... Ne értem miért nem akar veled elmenni kettesbe sehova...
2009. aug. 12. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
de félek attól..ha még sincs semmi,akkor elrontom a köztünk lévő jó viszonyt
2009. aug. 12. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
figyi ok nélkül egy pasi nem ölelgeti a csajt...a meg nem marad ott éjszakákban.
2009. aug. 12. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:KÖSZI...azt hiszem igazad van
2009. aug. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!