Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tényleg nem normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg nem normális, amit én gondolok a gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm 2011. októbere óta. 32 éves és van egy 6 éves kislánya.

Megismerkedésünkkor már az elején mondta, hogy van neki, de engem egyáltalán nem zavar a gyerek, sőt nagyon is szerethető. Még azelőtt soha nem volt ilyen kapcsolatom, mindig csak nálam legalább 2-3 évvel fiatalabb, gyermektelen barátnőim voltak, úgyhogy mag az egész szitu teljesen új és ismeretlen, annak minden mozzanatával együtt.

Mindent megteszek a gyerekéért és őérte is, de az barátaim és a szüleim is azt mondják, hogy nem vagyok normális, hogy ezért a gyerekért is mindent megteszek, hiszen nem az enyém. De én úgy érzem, hogy ez a nő kell nekem és a gyerekét is elfogadom (nem akarok az apja lenni, mert az van neki). Más gyerekeket is szeretek (rokonét, barátokét) és jól elvagyok velük, azt miért látják mások hülyeségnek, ha a kedvesemét is szeretem?

30/F (gyerekes nőkkel kapcsolatban tapasztalatlan egyén vagyok)

2012. nov. 6. 16:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én fiatalabb vagyok tőletek jóval, de szerintem teljesen normális vagy. Miért ne "szerethetnéd" úgy a gyermekét mint a sajátodat. Ő még elég kicsi, ha megfelelően viselkedtek egymással biztos jól kifogtok jönni. Én csak magamból tudok kiindulni. Ha felettem egy mostohafater nem akarna túlzottan apáskodni esetleg úgy kezelne mint egy barátot vagy mint a saját gyerekét biztos bírnám. Viszont ha köcsög lenne akkor megkeseríteném az életét.
2012. nov. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!