Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van olyan ismerősötök, aki ha kicsit összekap a pasijával pakolja is ki a férfi ellenes idézeteket és beállítja az állapotát "egyedülálló"-ra? És ha kibékülnek, akkor meg nyáladzik össze-vissza?
Nekem két ilyen csaj ismerősöm is van.
Mi a véleményetek az ilyen csajokról? Szerintem nevetségesen szánalmasak.. és nem is lehet őket jobb belátásra bírni, hogy ez gáz.
Most nem olyan válaszokat kérek, hogy "nincs FB-m" stb. mert én is utálom, pl. ilyenek miatt csak mivel sok ember nem lát a FB-n túl ezért kénytelen vagyok ott maradni, ha beszélgetni szeretnék velük.. pedig én találnék más módot is beszélgetésre.. de ez már egy teljesen más téma!!
Utálom az ilyen feltűnési viszketettségben szenvedő kis r*bancokat... a legtöbbjük csak azért teszik ki hogy a bnői írjanak hogy "jujjj kincs mondjad mitörtént? - semmi csak a f*sz (akit 2 napja imádott) azt merte mondani hogy hülye vagyok, őri hari és ma este beb*szunk jó?"
nah az ilyenektől felfordul a gyomrom és törlöm a francba akár ismerem akár nem nem érdekel mert idegesít.
Elég hosszú vélemény volt :D
a lényeg hogy utálom az ilyeneket... -.-" szánalmasak...
van ilyen ismerősöm...alapvetően bírom a csajt,de buta mint egy krumpli:'DDD
jókat tudok röhögni az ilyeneken XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!