Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek véget vessek ennek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Három hete vagyok együtt a barátommal, de rengetegszer felmerülnek bennem olyan gondolatok, hogy én fogok szakítani előbb-utóbb, és igazából nem is érzek iránta úgy nagyon semmit. Mielőtt összejöttünk, azt hittem, hogy lehetek belé szerelmes, de már érzem, hogy nem. Ő meg nagyon komolyan gondolja az egészet és ez elég fullasztó.

A másik, ami miatt nem érzem jól magam ebben az kapcsolatban, az az, hogy egy részem még mindig szerelmes valaki másba. Talán azért is rohantam bele ebbe a kapcsolatba, hogy felejtsek, de nem volt jó ötlet...

Segítsetek, kérlek!

2012. nov. 5. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen!
2012. nov. 5. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? :) Ha szabad tudni. :)
2012. nov. 5. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Szakíts mihamarább, mert tönkre mész. Annó Zsuskával voltam így még '78-ban. Majdnem meghaltam, mert nem volt szívem otthagyni, de amikor megtudtam, hogy ő ölte meg a kutyámat, ledobtam a negyedikről mint egy zsák szemetet. :D
2012. nov. 5. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
18, én egyetemista vagyok, ő idén érettségizik.
2012. nov. 5. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát... Szerintem is vess véget, ha nem szereted....
2012. nov. 5. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor szakíts most, még mielött komolyabbra fordulna a dolog, ne legyél benne egy kapcsolatba amibe nem érzed jól magad, és ha tovább húzod csak neki lesz rosszabb ha vége lesz. inkább szerintem most vess véget ennek akkor.
2012. nov. 5. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolatba lepes komoly felelöseggel jar. nem ertem miert öttel össze vele egy HA -ra . Akkor kell összejönni valakivel ha erzel iranta legalabb egy lehelletnyi szerelmet.

Mi hamarabb szakits vele es gondolkozz el mi a faszt is akarsz, mert igy csak mas erzeseivel jatszol. 21/f

2012. nov. 5. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
10%
Én kiadnám neki az ukázt, hogy "ide figyelj pecsenye, hazaváglak mint Csurmánszki Péterné a bulizós bélrenyhe fosszilis apját, hogyha nem változol meg, te üszkös klozetajtó". A helyedben én most azonnal exterminálnám azt a majmot, a kutyáját is hűvösre tenném egy szimpla motorblokkal. Kész.
2012. nov. 5. 21:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Minek jöttél össze egy kisfiúval?!:D
2012. nov. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!