Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm csalja a párját, nem tűröm szó nélkül nézni, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
A legjobb,gyerekkori barátnőm csalja folyamatosan a párját,már a második pasit fogyassza a párja mellett :( Ismerem az élettársát is,jóba vagyok vele,de szegény nem tud semmit és nagyon szereti a barátnőmet! :( Közös gyerekük is van,egy kislány,és a lány még így is félrelép...:( Első alkalomnál elmondta nekem hogy van vkije,akkor sikerült beszélnem a fejével és az a kapcsolat véget ért (szerencsére). Azt mondta a barátnőm,hogy "csak" csók történt semmi más nem. Most pedig megtudtam hogy egy másik férfival is csalja a párját :( Tudom hogy nem az én dolgom,és nem kéne beleütni az orrom,de egyszerűen rossz nézni ezt az egészet :( Az élettársa és a gyerek miatt is :( Hogyan kéne beszélnem vele hogy álljon le ezzel az életvitellel?:( Kérlek segítsetek! :(
2009. aug. 12. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne mondj semmit! ez a véleményem! Úgy lehet a barátnődet is kockáztatnád!
2009. aug. 15. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Én megmondanám neki, hogy ha nem hagyja abba, szólok a párjának. Tudom-tudom, árulkodó Júdás. Magamból indulok ki: ha a barátaim tudják, hogy a párom csal, és nem szólnak semmit, na AKKOR haragudnék meg rájuk. Mert gyakorlatilag ők is hazudnak nekem a csalóval együtt.
2009. aug. 15. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ez olyan dolog hogy nem tehetsz róla de belekeveredtél a sz*rba.Szerintem is beszélj a barátnőddel,de ne mondd neki hogy el fogod mondani,mert akkor támadhat hogy hogy mersz ilyet mondani. Mondd el neki a véleményed erről az egészről és hogy hogy van képe ezt tenni.
2009. aug. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!