Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm csalja a párját, nem tűröm szó nélkül nézni, mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
A legjobb,gyerekkori barátnőm csalja folyamatosan a párját,már a második pasit fogyassza a párja mellett :( Ismerem az élettársát is,jóba vagyok vele,de szegény nem tud semmit és nagyon szereti a barátnőmet! :( Közös gyerekük is van,egy kislány,és a lány még így is félrelép...:( Első alkalomnál elmondta nekem hogy van vkije,akkor sikerült beszélnem a fejével és az a kapcsolat véget ért (szerencsére). Azt mondta a barátnőm,hogy "csak" csók történt semmi más nem. Most pedig megtudtam hogy egy másik férfival is csalja a párját :( Tudom hogy nem az én dolgom,és nem kéne beleütni az orrom,de egyszerűen rossz nézni ezt az egészet :( Az élettársa és a gyerek miatt is :( Hogyan kéne beszélnem vele hogy álljon le ezzel az életvitellel?:( Kérlek segítsetek! :(
2009. aug. 12. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőddel beszélhetsz, érvelj a családdal és a gyerekkel és azzal, hogy hogyan lehet ennyire szemét az őt szerető párjával szemben. de ne kell ezt túlpörögnöd, a barátnőd egy ribanc, ezen te nem tudsz sajnos változtatni. szóval lépj túl rajta, ez az ő dolguk.

DE! a beszélgetésen kívül mást ne tegyél, mert a végén miattad bomlik fel a család.

31/L

2009. aug. 12. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha már egyszer leültél vele és ezek után sem változott meg, akkor szerintem a 2. beszéded sem fog neki hatni! hogy csinálhat ilyet egy gyermek és szerető pár mellett? örüljön, hogy neki megadatott ez a csoda!

a helyedben én kerek-perec megmondanám neki, hogy ez nem fér bele a Te etikettedbe -más normáliséba sem- ha továbbra is ezt a kettős életet választja, akkor egy barátnőjével kevesebb lesz!

2009. aug. 12. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

a véleményed meg lehet róla, de nem nagyon tanácsolnám, hog beleszólj az életükbe, mert a vége az lesz, hogy mindketten rád fognak haragudni.

az ő életük, az ő problémájuk.

2009. aug. 12. 14:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
beszélj a barátnőddel, ha nem hallgat rád, még egyszer próbáld meg, de az élettársnak ne mondd el, mert még a végén te leszel a sz*rkeverő! igazad van egyébként, csak tapasztalat, hogy olyankor mindenki arra haragszik, aki elmondja az igazat a másik félnek.
2009. aug. 12. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha végképp nem értesz egyet a barátnőd erkölcseivel, akkor ne barátkozz vele : neki más az értékrendje!

De az életükbe ne szólj bele, ez az ő dolguk!

2009. aug. 12. 15:07
 6/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem is állt szándékomban beleszólni az életükbe,csak a barátnőm fejét rendbe tenni!:( Nagyon kavarognak bennem a gondolatok,és hiába nem az én dolgom,de szomorú vagyok emiatt:(

2009. aug. 12. 16:07
 7/13 A kérdező kommentje:

Várok még tanácsokat,tippeket,hozzászólásokat,nagyon jól jönnének! :(

Köszönöm szépen mindenkinek aki ír vagy írt!

2009. aug. 12. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha én lennék a párja és kiderülne az egész és kiderülne, hogy te akivel elméletileg én is jóban vagyok, akkor tutira haragudnék rád, hogy nem szóltál.
2009. aug. 12. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem legyél egy kicsit kemény. Mondd meg a barátnődnek, hogy te nem bírod nézni, hogy ezt csinálja, és ha nem fejezi be sürgősen, akkor szólsz a párjának. Esetleg még azt is a fejéhez vághatnád, hogy te nem leszel egy ilyen kis ribi barátnője, ezért váltson életmódot, vagy elveszít téged. Ha igaz barát megfontolja...
2009. aug. 12. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

MONDJ EL MINDENT A PÁRJÁNAK.

ÍGY JÁRT.

2009. aug. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!