Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet érzékeltetni vele, hogy komolyan felfogja,
mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom azzal az indokkal, hogy már nem szeret... évekig voltunk együtt, szinte mellette nőttem fel. Neki gondolom ez nem veszteség, mivel már nem volt belém szerelmes, így nem is hiányzom neki, könnyen túl lesz rajtam. De én... itt maradtam, teljesen összeroppanva. Fogalma sincs arról, mit érzek. El sem tudja képzelni. Ezt csak is az tudhatja, aki már átélte. De mégis, hogy tudnám éreztetni vele úgy, hogy komolyan felfogja, hogy én belehalok a hiányába? Fáj, hogy úgy kezeli a dolgot, mintha már minden rendben lenne, mert számára lehet így van, de számomra közel sem...
2012. nov. 5. 18:28
1/9 anonim válasza:
Én nem akarlak megbántani, de nem értem, miért akarod minden áron érzékeltetni vele, hogy mennyire fáj ez neked. Ettől még nem fogod visszakapni, sőt, valószínűleg a terhére lennél ezzel. Nekem spec. a büszkeségem nem engedné, hogy előtte szenvedjek, de te tudod. Viszont szerintem csak hülyét csinálnál magadból.
2012. nov. 5. 18:31
2/9 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy ő minden áron tartani akarja velem a kapcsolatot, mert még mindig fontos vagyok neki. Én voltam az egyetlen, akivel komolyabb témákról, belsőséges dolgokról el tudott beszélni. Én csakis azért mentem bele, hogy továbbra is beszéljünk, mert én sem tudok mással ilyen módon elbeszélgetni. De ő meg úgy beszél, mintha mi se történt volna... fáj, hogy ilyen hamar "túllépett" rajtam. Mintha nem lettünk volna együtt majdnem 5 évet, és csak egy szimpla haverja lennék...
2012. nov. 5. 18:34
3/9 anonim válasza:
Rúgd tökön! Viccen kívül szerintem nem nagyon tudod. Egyébként előbb-utóbb ő is meg fogja tudni milyen érzés ez. Nagyon kevés olyan szerencsés ember van, aki az egész életét meg tudja úszni szerelmi csalódás nélkül.
2012. nov. 5. 18:39
4/9 anonim válasza:
Ha ez a helyzet, akkor mond meg neki, hogy ez neked így nem megy, és ne tartsd vele a kapcsolatot. Előbb-utóbb úgyis találsz majd mást, akivel komoly témákról tudsz beszélni.
2012. nov. 5. 18:41
5/9 anonim válasza:
NE beszéljetek. rohadtul nehéz lesz, de így szenvedsz 2 hónapot, aztán túl leszel rajta, ha viszont folyamatosan tartjátok a kapcsolatot, még évekkel később is szenvedni fogsz, képtelen leszel normális kapcsolatot kialakítani
amúgy meg ne akard sajnáltatni magad, ne akard, hogy sajnálatból jöjjön vissza. ha tényleg szeretett, akkor nem kell még temetni a dolgot, vissza fog jönni magától. ha meg nem jön vissza, akkor örülj, hogy vége lett, és rádtalálhat az, aki majd nem szeret ki belőled, nem hagy el stb.
ennyi idő után valószínűleg jól ismer, és tudja, hogy mennyire fáj
2012. nov. 5. 18:48
6/9 A kérdező kommentje:
Nélküle magányos vagyok. Ő volt a mindenem, szó szerint... ezért is nehéz. Ha nem beszélnék vele, az sem lenne jobb, mert nincs más, akivel úgy eltudnék beszélgetni, mint vele. Senki nem ért meg annyira, mint ő, mindenkinél jobban ismer (talán még a saját anyámnál is).
2012. nov. 5. 18:59
7/9 anonim válasza:
Ez egy ördögi kör. Ha úgy gondolod, csak ő érthet meg, nem is fogsz más felé nyitni.
Először meg kell tanulnod megállni a saját lábadon, aztán jöhet az, hogy újra rá merd bízni magad valakire.
2012. nov. 5. 20:57
8/9 anonim válasza:
nem csak hímneműekkel lehet beszélgetni, és nem cska kapcsolat céljából. keress barátokat, rájuk akkor is szükség van, ha közben van valakid
2012. nov. 5. 23:11
9/9 anonim válasza:
Hova szarjak?! Mit sajnáltatod itt magad? Nem szeret. Nyilván sosem szeretett igazán. Te sem szereted őt. Csak kamaszkori rajongás. Azt sem tudod, hogy mi a szerelem, csak elvesztettél valakit, aki felnőtt és rájött hogy elkúrt egy csomó évet rád.. Mindkettőtöknek jobb így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!