Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 17 éves és egy 40éves pasival jár. Szerintetek ez normális? Tudom, hogy boldog vele meg minden, de azért ez egy kicsit durva nem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 13:35
11/15 anonim válasza:
A szerelem nem korfüggő.:)
Én 16 vagyok a barátom 31, és imádjuk egymást, leginkább érzelmi alapon fekszik a kapcsolatunk.
12/15 anonim válasza:
jó lehet ugy látják sokan hogy ez nem normális de ha ők jól érzik magukat együtt akkor miért ne?!az én barátnőm 16 éves és 35 éves pasasa van már 1 éve nagyon jól elvannak és a szex is jó és sokkal jobb neki mint a 10-en évesekkel:P:)!ha a bnőd jól érzi igy magát akkor sztem semmi gáz nincsen ebbe!puszcsi mindenkinek!
13/15 A kérdező kommentje:
teljesen jól érzi magát ,tök szerelmes szinte minden percben vele lenne:) ugyhogy nagyon boldog ebben a kapcsolatban és igazából nekem csak ez a fontos:)
2009. aug. 12. 15:19
14/15 anonim válasza:
szia!
nem nevezhető normálisnak,viszont elfogadhatatlannak sem.
ha boldogok,akkor nincs semmi baj.szerintem ez hülyeség h jajj koppanni fog meg blabla, nem minden ilyen kapcsolat végződik csalódással. én is titkolnám a helyében mondjuk, minimum addig amíg 18 nem leszek.
19/L
15/15 anonim válasza:
ööö...most őazintén:SZTED NORMÁLIS? mert sztem qrvára nem...v a pasi pedo,v a csaj hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!