Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 17 éves és egy 40éves pasival jár. Szerintetek ez normális? Tudom, hogy boldog vele meg minden, de azért ez egy kicsit durva nem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 13:35
1/15 anonim válasza:
nem a te dolgod ezt eldönteni hanem az övé. majd koppan aztán tanul belőle
2/15 anonim válasza:
pfúúúj...nemi életet is élnek? :P
Én nem tartom normálisnak, de ahogy az előző írja, ezt nem a mi tisztünk eldönteni.
3/15 anonim válasza:
így van, majd tanul a saját tapasztalatából... Lehet nehezebb lesz, de hatásosabb... Én is szerelmes voltam 18 évesen egy 37 éves tanárba... De aztán elmúlt, mivel egy idő után nem találkoztunk már...
5/15 anonim válasza:
Durva, de nem tudsz semmit tenni ellene. Én ha ilyet hallok mindig az jut eszembe h az ilyen csaj csak a pénzre megy, mert egyszerűen nem tudom elképzelni h egy fiatal lány(nem is felnőtt ráadásul) egy hozzá képest ennyire idős férfivel járjon. Másrészt a pasit biztos jól megszólják, én legalább is ezt tenném.
6/15 A kérdező kommentje:
én nem is akarom megítélni, örülök hogy boldog , csak érdekelt ,hogy mások mit gondolnak róla, mert igazából én vagyok az egyetlen aki tud erröl, a többiek csak annyit tudnak,hogy pasija van .
Amúgy igen,van minden,3 hónapja vannak együtt.
2009. aug. 12. 13:47
7/15 anonim válasza:
Hát szexuális tapasztalatnak mindenképp jó lesz. A 40-es pasik állati jól tudnak teljesíteni az ágyban ők már ismernek minden " trükköt" amitől jó lesz egy nőnek!
8/15 anonim válasza:
Nem normális. A lánya lehetne. Aki pedig 40 évesen 17 éves csajokkal mászkál, ugyanahhoz a lecsúszott réteghez tartozik.
9/15 anonim válasza:
Én 40 voltam, a szerelmem 24 mikor összejöttünk, é ve nagyon boldogok vagyunk. Az emberek elfogadták. 47/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!