Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható, hogy lebukás nélkül két lánnyal legyek? Voltatok már ilyen helyzetbe?
Két lánnyal ismerkedek, úgy néz ki mind kettőnek nagyon bejövök, ezért nincs szívem visszautasítani az egyiket.
Ezért azt tervezem, hogy mind kettővel járok de ők persze nem tudnak majd egymásról. Egyszerűen mind két lány valamiben szimpatikus, megszerettem őket.
én 27 vagyok
egyik 22 másik 23
Nem vagy te egy kicsit egoista, nagyképű f*szkalap? :D
Megoldható egyébként, egy ismerősömnek mindig 4-6 barátnője volt egyszerre. Nem tudom, hogy csinálta, mert én bottal sem piszkáltam volna meg, de volt olyan csaj, aki tudott a dolgairól, ennek ellenére vele maradt.
Mellesleg remélem, hogy ekkora empátiával majd téged is megkímél a boldogságtól az élet.
Voltam ilyen helyzetben, és szerintem normális lelkiismeretű ember nem tudja ezt elviselni. Egy hét után szakítottam mindkettővel, és fél évig rá se néztem nőre.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!