Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldható, hogy lebukás nélkül két lánnyal legyek? Voltatok már ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
Két lánnyal ismerkedek, úgy néz ki mind kettőnek nagyon bejövök, ezért nincs szívem visszautasítani az egyiket.
Ezért azt tervezem, hogy mind kettővel járok de ők persze nem tudnak majd egymásról. Egyszerűen mind két lány valamiben szimpatikus, megszerettem őket.
2012. nov. 4. 23:32
1/16 anonim válasza:
Amióta van facebook, ez nehezebbé vált.
2/16 A kérdező kommentje:
nyilván törlöm magam onnan
2012. nov. 4. 23:34
3/16 anonim válasza:
elsőnél a pont! 3pont a griffendélnek!
4/16 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Faszikám, csináltam ilyet én is, de mindegyik tudott mindegyikről. :D
Kreténség ez ha átvered őket.
6/16 anonim válasza:
"nincs szívem visszautasítani az egyiket"
de szivatni őket igen?
8/16 anonim válasza:
inkább küld hozzám az egyiket...de tiéd a dagadt..
9/16 anonim válasza:
Tudod, hogy ha ez kiderül, a csajok hogy össze fognak törni belül? Igaz, hogy elkurvult a világ, de azért ez nem ilyen egyszerű. Szerencsétlen lányok. Hogy sikerült amúgy eltitkolnod, hogy ekkora tahó vagy? Szerinted nekik nincsenek érzéseik? Te mit szólnál, ha egy csaj ezt csinálná veled?
10/16 anonim válasza:
Nincs szíved visszautasítani egyet, de kettőt gond nélkül megalázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!