Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a barátnőmne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnőmnek, hogy kövér? Hogyan tudnánk ezt megoldani? Megbántani semmi esetre sem szeretném.

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 20:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólásokat! Nagyon ritka az ilyen lány, azért jöttem vele össze. Ez egy külsőség, lehet rajta változtatni, én úgy gondolom. Nagyon tisztelem, csodás lány. Csupán azért szeretnék tanácsot kérni, hogy ne bántsam meg, azt nem szeretném. Nem akarok vele szakítani.
2012. nov. 4. 21:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Tökmind1, ezt hogy adod elő, a bánatba jut ilyen valakinek az eszébe?

Odajönnek hozzád ilyen dumával, mit éreznél mégis?

" Tisztellek, szeretlek, csodálatos vagy, de csúnya, változz meg"-mindezt két hét után, vegyél inkább hörcsögöt akkor, az nem bántódik meg egy ilyenen, de egy ilyen után a minimum, hogy otthagy.

Ha annyira csodálatos, akkor okos is, és ezt csak egy hülye tűrné el a párjától, 2 hét után.

2012. nov. 5. 10:20
 23/27 anonim ***** válasza:
És így nem is vonzódsz hozzá? Vagy mennyire kövér, mennyire zavar ez?
2012. nov. 5. 12:03
 24/27 A kérdező kommentje:
Remek lány így is.
2012. nov. 7. 21:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Pedig valamiért csak feltetted a kérdést.
2012. nov. 7. 21:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Mindenki a tökéletesség felé nyújtózkodik. Ő ebből a szempontból nem az, viszont mint mondtam belül csodálatos. Én csupán segítséget szerettem volna kapni több embertől, hogy különböző módokon lássam a problémát. Ehelyett mindenki lecseszett, hogy milyen egy bunkó, érzéketlen ember vagyok. Ez közel sincs így, épp az, hogy nem szeretném elhagyni! Meg kell még említenem, hogy sokáig egyedül voltam, nagyon felcsillant a szemem, amikor egy ilyen lányba 'belebotlottam', akivel ilyen sok mindenben egyezünk. Nem szalaszthattam el egy ilyen külsőség miatt. Ha most már megértettétek a gondolkodásomat, talán tudtok segíteni. Akárhogy is, hétvégente futni fogunk, így mindketten mozgunk, plusz még jól is szórakozunk, hiszen együtt vagyunk.
2012. nov. 7. 21:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nehéz eset, hogy belül szép de kívül nem az. Én semmikép se jönnék össze egy olyan lánnyal aki nem tetszik külsőre, legutóbb egy olyan lánnyal ismerkedtem meg aki kívűl is meg belül is csodálatos, csak lekellett tennem róla, mert van 2 éves kapcsolata, és hiszek abban legbelül, hogy egyszer találok egy hasonlót, tehát nincs olyan lány aki vagy csak kívülről szép vagy csak belülről szép. Egyáltalán nem volt jó döntés összejönnöd vele, mert abban biztos vagyok, hogy ez nem lesz egy hosszútávú kapcsolat, tehát az lenne a legjobb, ha elmondanád az igazságot, de úgy hogy mellé ne sértsd meg.
2012. nov. 26. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!