Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy 13 éves barna hajú (max 5-6 cm-es punk), barna szemű, magas (175 cm) izmos alkatú focista?
Figyelt kérdés
Csak önbizalom szerzés miatt mert még nem volt igazi kapcsolatom.2012. nov. 4. 19:08
41/80 A kérdező kommentje:
leszarom az amerikai focidat nem kérdezte senki hogy milyen úgyhogy csőő
2012. nov. 7. 22:13
42/80 anonim válasza:
Figyelj már, nem válaszoltál a kérdésemre! Ha látod, hogy ennyire unszimpatikus a nagy arcod és beképzelt stílusod másoknak, miért nem változtatsz? Ez a normális csajoknak nem jön be, max. a plázaribiknek :D Vagy élvezed, hogy itt is mindenki lesajnált és kinevetett? :D Vajon mi lenne, ha még a való életben is ismernénk? :D
43/80 anonim válasza:
Nyugalom már! :D
Különben várj még néhány évet szerintem... van még időd.
13/l
44/80 A kérdező kommentje:
"Azért mondják a focistákra,
hogy csicska focisták meg stb.
mert délutánonként a futballpályán töltik az idejüket
nem a gettónegyedbe cigiznek és füveznek.
Mikor én gyerekkoromban mindig fociztam,
egyik évfolyamtársam mindig leszólt hogy úgyse lesz belőlem semmi.
Most a napokban találkoztam vele.
Ledobtam elé egy köteg pénzt
majd mondtam neki hogy igazad volt nem lett belőlem semmi,
na vedd fel a pénzt te kutya, majd továbbhajtottam a Ferrarimmal"
(Mario Balotelli )
2012. nov. 11. 18:20
45/80 anonim válasza:
Ez az idézet megválaszolja önmagát. :D
Viszont az itt oly sokszor ismételt kérdésre nem válaszoltál.
46/80 anonim válasza:
te komolyan Mario Balotelli-t idézed, ha olyan jól ismered a focit, tudhatnád hogy nem őt kéne példaképnek venni
47/80 A kérdező kommentje:
Miért is? Volt olyan amikor a fizetése 30-40%-át súlyosan beteg gyerekeknek adta! Ezért? -.-''' Majd én tudom hogy ki a példaképem!
2012. nov. 12. 20:06
48/80 anonim válasza:
Hagyjuk má'! Ez egy igazi vérbunkó, nem tudunk mit tenni.
49/80 anonim válasza:
A kérdésemre még mindig nem válaszoltál. Direkt hagytad figyelmen kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!