Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön rá a többi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön rá a többi nő is, hogy a jóképű pasik beképzeltek, gonoszak nem fogják tisztelni őket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért, mert nem igaz? Genetikai (bizonyos esetekben plasztikai) adottságok nem szabályozzák a viselkedést :)
2012. nov. 4. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
A lányokat nem érdeklik az olyan jelzők, hogy beképzelt vagy gonosz. A lényeg, hogy jóképűek legyenek, meg magasak. A többi tulajdonság nem érdekli őket, persze örülnek, ha nem rendelkeznek a jóképű pasik rossz tulajdonságokkal, de hogyha mégis inkább őket választják, csak mert jóképűek.
2012. nov. 4. 19:18
 13/21 A kérdező kommentje:

igen elnézést az általánosítástért!

Vannak kivételek tisztelet nekik!

Nekem is volt "nem helyes barátom is és tleg ő is undok volt nem tisztelt!

2012. nov. 4. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Fel kell fogni, hogy mindkét oldalról alapvetően ugynaazok az igények, ugyanazok az elvárások és ugyanaz miatt a ba-romságok miatt sírdokálnak, stresszelnek az emberek. Ennyi a nagy igazság, és itt a pont. De az a legnagyobb baj,hogy előítéletesek az emberek. Mindenkinek megvan egy alapvetően kiforgatott imázsa, és azt nagyon szereti ráhúzni mindenkire. Még én is beleesek ebbe a hibába, de én felismerem, hogy hiba, és próbálkozom. Egyszerűen adni kéne esélyt mindenkinek, aki úgy ahogy szóba jöhet. Ha félsz, hogy a kinézetele miatt aggresszív, gonosz lehet, ha félsz hogy a kinézetele miatt nagyképű, lekezelő lehet, vagy épp egy önbizalombomba aki elérhetetlen, mert ezek az előítéleteid, de mégis érzed, hogy tetszik neked az illető, csak adnod kell neki egy esélyt, hogy majd ő bizonyíthassa az ellenkezőjét. Mert nem mindenki az aminek látszik. Egy kinézetre jóképű, de sorozatgyikos fejű besavanyodott ember is lehet érzéki szerető, aki a csillagokat is lehozná neked az égről, csal épp rossz tapasztalatai voltak gyerekkorában. Csak egy példa. Főleg egy olyan példa, amitől a nők gyakran félnek, és begubóznak. Aztán az ilyen férifatlan mókuslekvárok közé menekülnek inkább.
2012. nov. 4. 19:19
 15/21 anonim ***** válasza:
azért mert te egy szerencsétlen vagy és nem jön össze egy csaj sem azért még nem kell másokat szídni!!
2012. nov. 4. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jó pasi? Én elájulok a barátomtól, ilyen jóképű sráccal másikkal nem találkoztam, de ő nem hiszi magát jó pasinak, előttem még senki nem dicsérte, állítja... és én vagyok az első barátnője. És természetesen nem beképzelt, vagy gonosz...
2012. nov. 4. 19:56
 17/21 anonim ***** válasza:

"A lányokat nem érdeklik az olyan jelzők, hogy beképzelt vagy gonosz. A lényeg, hogy jóképűek legyenek, meg magasak. A többi tulajdonság nem érdekli őket, persze örülnek, ha nem rendelkeznek a jóképű pasik rossz tulajdonságokkal, de hogyha mégis inkább őket választják, csak mert jóképűek."

A magasság már nem jelentős, talán a helyesség.

És sok nőt ismerek, akinek kb. csak szexre kell a férfi, akkor mi a francért foglalkozna azzal, a hét többi napján milyenek az egyéb tulajdonságai?

2012. nov. 4. 20:42
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

"Fel kell fogni, hogy mindkét oldalról alapvetően ugynaazok az igények, ugyanazok az elvárások és ugyanaz miatt a ba-romságok miatt sírdokálnak, stresszelnek az emberek."

De ebben van eddig a legtöbb igazság!

2012. nov. 4. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert nem igaz.

Ennyi erővel meg a ronda pasik megsavanyodottak, bosszút akarnak állni a világon, és gonoszak.

Miért kell általánosítani??

2012. nov. 4. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem jövök össze olyan lánnyal, akivel nem gondolom komolyan a kapcsolatunkat. Tehát nem is fogom megcsalni, és nem is leszek gonosz vele. Pedig elég sok lányt meg szoktam kapni.
2012. nov. 4. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!