Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Nem akartam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Nem akartam ezt.17/L

Figyelt kérdés
Barátoméknál lakok és mikor ő nem volt otthon bejött hozzám a bátyja(akivel amugy 2éve jártam) és lesmárolt.Erre persze amekkora pekhem van belépett a baràtom és elkezdett parádézni.Én egyáltalán nem élveztem azt a csókot csak nem tudtam ellökni magamtól mert lefogott. De persze a barátomnak meg ugy adta elő,hogy én kezdeményeztem. Szeretném helyre hozni ,mert télleg szeretem a barátomat de hiába mondom neki nem hiszi el. Ez az egész tegnapelőtt történt és már nemtudom mit tegyek. Lécci segitsetek. Csak normális válaszokat ha lehet..
2012. nov. 4. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:

ez komoly? ha igen elég dúúrva

ha nem hiszi el akkor nem tudsz mit csinálni szerintem

2012. nov. 4. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Eladó tüzifa érdekel valakit?
2012. nov. 4. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez nagy sz*pás. Próbálkozzál még mondd meg, hogy te csakis őt szereted, és a bátyja egy farok, mert csak úgy besétált, és lesmárolt, ha több próbálkozás után sem hiszi el, akkor meg nem nagyon lehet mit kezdeni, sajnos nincs bizonyíték a bátyja ellen.
2012. nov. 4. 18:43
 4/8 anonim válasza:
Dugjál vele is,hiszen családban marad!:)
2012. nov. 4. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem volt szándékos hee??!!! Te kis szuka
2012. nov. 4. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyere Táncojj cigááányláány eza csók még neked jááár :DD
2012. nov. 4. 19:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy tudsz a csávódnál lakni, miközben még 18 sem vagy?!
2012. nov. 4. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudok nála lakni,hogy szüleim megengedték!!!
2012. nov. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!