Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel másabb egy sovány nő mint egy molett az ágyban? Melyik a jobb?
szerintem semmivel.
Ezt csak a ducik védelmére találták ki.
A vékonynál nem kell az agyon nyomástól tartani. Felszabadultabb a szex mert egyik fél sem szorong.
Ellenben nagy kofferba jó pakolni. Tartja a mondás...
Én azért megmaradok a középútnál. Van rajt mit fogni, de nincs rajt felesleges úszógumi...
szerintem azzal másabb hogy egy kerekebbhez jobb lehet hozzábújni mert sehol sem böknek a csontjai :D
mondjuk úgy ha 60 kiló körül van és olyan teltecske de még nem durván hájas az egy ideális mert agyon sem nyom viszont jó hozzáérni
Legjobb a teltkarcsúakkal, ez vitathatatlan.
~ 170 cm 65 kiló. Szép, formás mellek, kicsit párnás és puha bőr, viszont még nem ráncos, nem gyűrődős, hanem feszül. Amikor rádőlsz és hozzásimulsz a felsőtestéhez az szuper.
95 kiló? Az nagyon sok, az már kövér, nem teltkarcsú.
170 cm és 70-75 kg még esetleg elmenne, de 75 kg fölött már tényleg sok. Az ideális nekem a 170 cm és 65 kiló.
Én 160 cm és 93 kg vagyok. Eddig minden srác, akivel lefeküdtem odáig volt értem. Pedig nyugodtan megmondhatták volna, ha sz@r lett volna, hiszen volt, hogy én is megmondtam, hogy ez igazán béna volt.. :)
De ez nem attól függ, hogy ki hány kg. Ha valaki jó az ágyban, az jó 40 és 150 kilósan is, aki meg sz@r annak meg mindegy..:)
A mostani páromat meg nagyon izgatja pl a hasam. Képtelen vagyok ezt megérteni. Én alig várom, hogy lefogyjak már 70 kilóra, csak sajnos a betegségemtől havi 1 kg-t tudok csak leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!