Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny arra a lányra?

Figyelt kérdés
A barátomnak van egy társasága, 4-5 éve, lányok, fiúk, párok, szinglik, egyaránt. Nagyon fontosak neki, és mindig sokat lógnak együtt. Nekem ez ismeretlen fogalom, mert kevés barátom van, és nincs társaságom. Max. 2 haverom, akikkel eljárunk néha ide-oda, mert a lányokkal nem igazán jövök ki, vmin folyton megsértődnek. Volt egy kisebb összejövetel Halloween kapcsán, és ott volt az a lány is, akit ki nem állhatok. És a pasim lefényképezkedett szinte mindenkivel, meg mindenki mindenkivel, mert beöltözött mindenki, és én eddig azt hittem, h legalább közös kép nincs, most meg kiderült, h van, és rémesen kiakadtam. Direkt bántani akar ezzel? vagy? de nem öleli át meg semmi, csak kép.. de akkor is idegesit, mintha semmibevenné az érzéseimet.
2012. nov. 3. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nézd, nekem sok ilyen ismerősöm van. kifelé játssza az agyát, hogy milyen tökéletes, mert ezd, modellkedik, dolgozik, tanul, milyen belevaló, fasza csaj, aki szép is, okos is...

közben meg kib-szott leereszkedő a stílusa, mikor próbál valakivel barátkozni. kb mintha még neked kéne örülnöd, hogy egy ilyen félisten leereszkedik hozzád, és barátkozik veled.

nem mondom, hogy te tuti ilyen vagy, csak elmeséltem...

2012. nov. 3. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:

jaj van egy ilyen csajismerősöm, még a stílusotok is hasonló így írásban.

"barátkozott" volna velem.

vagyis, neki ez inkább valami olyat jelentett hogy azt gondolta, ha meghív erre-arra, majd mindig mindent úgy fogok csinálniahogy ő elvárja, ilyen marionettfiguraként rángathat és előírhatja hogy viselkedjek.

persze ha bulizni megyünk, ott csak ő nézheti a pasikat, nekem az összes tilos...ja nem, a nagyon csúnyák vagy erőszakosak azért rám nézhetnek.

ja és nem lehetek nála szebb vagy jobb valamiben.

ha kaptam 3 hónapban egyszer egy szebb fölsőt ő vett rögtön 6 drágábbat, szerinte jobbat, ha készült rólam egy kép, ő 100 beállításban csinált magáról és telerakta vele a netet.

ha rajzoltam vagy csináltam valami jó ruhaösszeállítást ő rohant lemásolni és persze mindenkinek azt mondta hogy az övé az eredeti.

ez nem barátság, ez önzőség.

aki mindenkit csak versenytársnak tekint, vagy azért tartja maga mellett mert unatkozik és valaki vérét akarja szívni, esetleg be akarja mutatni a világnak hogy lám, ő a szupi, okos, szép ügyes stb. az nem fogja alviselni maga mellett hosszútávon a nála szebb, okosabb, tehetséges embereket.

gondolom, neked is fontos a státusz, te legyél az ász meg az ész, meg a bombanő

ha nem változol meg hibáztathtasz tovább másokat de a helyzet nem fog megváltozni

legyél EREDETI... jah bocs, igaz, kreatvnak születni kell aki nem ilyen az csak másolni tud

2012. nov. 3. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Volt egy féltékeny feleségem. Megőrült, ha egy lány ismerősömmel voltam. Persze ezt már kapcsolat végén mondta el, de sokszor láttam, hogy féltékeny. Amikor a munkám miatt egyre több nővel kellett beszélnem, a feleségem rendszeresen hisztizett. Csak beszéltem velük, a munkám miatt.

Ezt sokáig el lehet viselni, de nem a végtelenségig.

A mostani barátnőm, ha nem ér rá, akkor azt mondja, hogy menjek egyedül ide-oda. Szól, ha egy ismerős lányt lát... És ez a szabadság nagyon jól esik. Eszembe sem jut kikacsintani a kapcsolatból.

2012. nov. 3. 23:29
 14/18 anonim ***** válasza:

ja igen, az is stimmel hogy az én "barátnőmnek" is folyton volt egy olyan kényszerképzete hogy őt irigylik.

meg hogy persze én is.

hát nem tudom mit irigyeltem volna benne igazából... sokmindent csinált ő is ez oké, de engem meg totál más dolgok érdekeltek.

el volt tellve tőle hogy milyen jól táncol, biztos irigylem... hát, soha életemben egy porcikámmal se vágytam táncolni :D

meg szerinte a külsejét is irigyeltem

hasonlóan jó az alakunk, úgyhogy nem talált sőt, nekem nagyobbak a melleim, mit irigyeltem volna az ő szúnyogcsípésein? :D

vagy az arcunk...neki manósuerű, nekem hosszúkás... hát egyikünk se Miss Universe, de ha fizetnének se cserélném el az ő fejét az enyémre mert valahogy jobban tetszik a sajátom.

meg, hogy én biztos irigylem őt amiért buta vagyok matekból ő meg csúcs.

hát mindig is rühelltem a matekot, inkább rajzolok meg hangszeren játszok.

egyedül a drága ruháit lett volna értelme irigyelni, viszont olyan ízléstelenül tudja őket egymáshoz felhúzni és hiába drágák, kiválasztja közülük azt az összeállítást, ami a kínai cuccokból is a legsz.rabbul néz ki :D... tehát ez is kilőve.

igazából menekültem előre mert őrült módon tapadt és lelki szemetest akart belőlem csinálni meg folyton ezzel jött hogy ő ide utazik, oda utazik, ilyen szuper, olyan szuper... a dicsekvése halálra untatott és ezt sem irigyeltem pedig bőszen abban a tudatban élt.

inkább gáznak éreztem a csajt, cikinek hogy vele kell mutatkoznom

miért irigyelnék valakit aki folyton nagyzol, sznoboskodik, mindenkit irritál és menekülnek előle az emberek...csak megjátszák előtte a mosolygóst hogy mielőbb szabadulhassanak, vagy ne álljon kicsinyes bosszút azzal hogy csúnyákat mond rájuk stb.

szóval, írtam egy hosszú listát Ellene és Mellette érvekkel... és mivel túl sok volt a rossz leépítettem.

a vicc hogy azóta is les, és él tovább a tévhitben hogy irigylik :D

de én tudtam azt is hogy a kapcsolata nem jó hiába dicsekedett folyton... mert aki biztos önmagában az nem mástól vár visszaigazolást és verseng olyannal aki szerinte nála rosszabb.

ezt csak azért írtam le neked hogy ne ess ebbe a hibába.

lehet, remélem is hogy nem ilyen vagy, hogy tényleg aranyos, jólelkű, szerény valaki vagy aki irigylésre méltó :)

engem pl. irigyelnek de nem úgy hogy ezért ne lennének barátaim. sokan hívnak mindenhová, csajok is, az "irigység" annyi hogy megjegyzik hogy óóó, hát te hogy tudsz mindig úgy kinézni mint aki most jótt egy szépségszalonból/fodrásztól stb.

de nincs benne gyűlölet és versengés, mivel az én barátaim is velem egyenrangúak vagy még szebbek és nem fúrjuk egymást meg nem versengünk.

2012. nov. 3. 23:44
 15/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok ilyen, nem ismersz, ne általánosits. de pl. azt mivel magyarázod, h én max. jegyet kapok egy tantárgyból, egy másik csajnak meg harmadszorra is alig sikerül(megjegyzem, én emiatt sose szóltam 1 szót se), és azt pletykálja a hátam mögött, h biztos azért kaptam azt a jegyet, mert puskáztam. meg a legtöbb lány elvan a pasijával, nélküle nem is megy sehova, igy a közös bulizás is felejtős. múltkor a lakótársnőm hazudott a szemembe, amikor egy pasit az ÉN ágyamban altatott, mindenféle "hejj, bocsi, ott alhat xy?" nélkül.. mert volt még egy szabad ágy nála, de mégis az én szobámba küldte. ilyenek..... a legkevésbé sem vagyok leereszkedő, sőt, akinek tudok, ahol tudok, segitek!
2012. nov. 4. 00:50
 16/18 anonim ***** válasza:

hát tudod, ha én nem jttem ki szobatárssal (mert van akivel valóban lehetetlen) fogtam magam és kerestem másik kecót :)

változtatni mindig lehet...

ha meg ilyen az a csoporttárs, keress olyat aki normális mert olyan nincs hogy csupa utálatos ember van csak ott

főleg hogy egyetemen millió lehetőség van megismerni másokat

azt hiszem azzal van a legnagyobb gond hogy elkönyvelted magadban hogy a lányok csak undokok lehetnek, falat építettél magad köré és erre a kapcsolatra próbálsz építeni

de nem érted meg a srácot sem, hiszen nem tudsz barátkozni, az így lejött

de mindent el kell kezdeni valahonnan

nem meghívni kell másokat kávéra, hanem egy kedves mosollyal leülni valaki mellé az ebédlőben aki szimpi és megkérdezni milyen szakos/miért azt a kaját választotta blabla

ez lenne a kulcs, szerezni magadnak egy jó barátnőt, valahogy. 10-szer, 100-szor vagy mégtöbbször próbálkozni akik csak szimpik

és akkor nem folyton azon rágnád magad hogy miket képzelj bele egy képbe

komolyan... szerintem változtatnod kéne, ha máshogy nem járj el táncolni

egyetemen belül van lehetőség, én egyedül fogtam magam, elmentem és lett 2 jó táncos barátnőm is

2012. nov. 4. 01:32
 17/18 anonim ***** válasza:
pedig, mint írtam, nem szeretek nagyon táncolni :D
2012. nov. 4. 01:33
 18/18 A kérdező kommentje:
táncolok már 4 éve, mozgok emberek között. de lányokkal NEM jövök ki. és kész.. nem is kellenek, mert csak pletykálnak. vannak barátaim, azok fiúk, de nem ezzel van a baj, hanem ezzel az egy csajjal, meg azzal, h az exem szemét volt velem. az összes többi lakás nagyon drága, ez a legolcsóbb, és nem vok abban a helyzetben, h válogassak.
2012. nov. 4. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!