Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny arra a
lányra?
Figyelt kérdés
A barátomnak van egy társasága, 4-5 éve, lányok, fiúk, párok, szinglik, egyaránt. Nagyon fontosak neki, és mindig sokat lógnak együtt. Nekem ez ismeretlen fogalom, mert kevés barátom van, és nincs társaságom. Max. 2 haverom, akikkel eljárunk néha ide-oda, mert a lányokkal nem igazán jövök ki, vmin folyton megsértődnek. Volt egy kisebb összejövetel Halloween kapcsán, és ott volt az a lány is, akit ki nem állhatok. És a pasim lefényképezkedett szinte mindenkivel, meg mindenki mindenkivel, mert beöltözött mindenki, és én eddig azt hittem, h legalább közös kép nincs, most meg kiderült, h van, és rémesen kiakadtam. Direkt bántani akar ezzel? vagy? de nem öleli át meg semmi, csak kép.. de akkor is idegesit, mintha semmibevenné az érzéseimet.
Miért is venné semmibe az érzéseidet? Arról, hogy féltékeny vagy ő semmit nem tehet, miért "támogassa ezt a pszichózisodat" azzal, hogy beszáll a játékodba?
2012. nov. 3. 21:34
2/18 A kérdező kommentje:
Igazad van.. ez rólam szól, de mindig, minden alkalommal összeveszek ezen vele. ja én azért nem mentem, mert másik városban voltam akkor, oda járok egyetemre. de amúgy se hiszem, h mentem volna, mert tudom h ha meglátom a csajt, dühöngő őrült lesz belőlem....
2012. nov. 3. 21:35
3/18 Traune válasza:
előzővel egyet értek kis részben. mond meg neki hogy ő zavar téged hogy úgy érzed hogy akar valamelyikük a másiktól valamit. mert gondolom azért vagy féltékeny. és amúgy meg tedd oda magad barátodnál és akkor csak a tiéd lesz, ha eléggé változatos vagy neki és kedves meg satöbbi figyelmes akkor eszébe sem fog jutni hogy mással legyen szóval a féltékenység tárgytalanná válik :)
2012. nov. 3. 21:36
4/18 anonim válasza:
Én a helyedben visszavennék, mert ezzel az idióta, hisztis pics@ viselkedéssel csak elüldözöd magad mellől.
Nőj fel, azt teheted.
2012. nov. 3. 21:36
5/18 A kérdező kommentje:
senkinek nem jut semmi az eszébe.. csak egy fénykép.. de idegesit:S
2012. nov. 3. 21:37
6/18 anonim válasza:
Azt mégsem mondhatjuk, hogy menj pszichiáterhez. :) Ha egy fotó idegesít, az pedig már kvázi orvosi eset. :)
Az is tény,hogy a féltékenységet SENKI nem viseli el sokáig, még az sem aki szeret, de az meg pláne nem, aki totál hű hozzád. :)
Egyébként szerintem te sokkal hajlamosabb vagy arra, hogy megcsald a pasidat és ezt vetíted ki. ;)
2012. nov. 3. 21:41
7/18 anonim válasza:
jól mondod CSAK EGY KÉP
ahol még ölelés sincs
szerinted, véletlenül jár veled a pasid és nem vele? :D
na, hagyd ezt abba és foglalkozz a pasiddal
mindennap csábítsd el, mindennap mutass neki valami újat, meglepőt
nálam ez mindig bejön és a pasik rá sem néznek másra
2012. nov. 3. 21:48
8/18 A kérdező kommentje:
igyekszek, de már annyira ki vagyok akadva, és ezen már annyit veszekedtünk h.. nem tudom.. :S
2012. nov. 3. 21:51
9/18 anonim válasza:
szerintem elsősorban veled van a baj, hogy nincsenek lány barátaid. méghozzá azért, mert önző vagy. neked lehetnek haverjaid, de neki ne legyen lány barátja?
a lányok azért nem barátkoznak az olyanokkal, mint te, mert vetélytársnak tekintesz minden lányt magad körül. mindenki fölött uralkodni akarsz, és ha a lányok ezen megsértődnek, akkor egyszerűen elintézed azzal, hogy csak hisztis p*csák. szerintem ezen változtass, és hidd el, könnyebb lesz neked is!
2012. nov. 3. 23:02
10/18 A kérdező kommentje:
nem, ez nem igy van! nagyon sok mindennel foglalkozok, és irigyek rám, mással nem tudom magyarázni. sokukat hívtam már kv-ra, erre-arra, de mindig találnak vmi kifogást. a fiúbarátok igazibbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!