Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire féltékeny arra a lányra?

Figyelt kérdés
A barátomnak van egy társasága, 4-5 éve, lányok, fiúk, párok, szinglik, egyaránt. Nagyon fontosak neki, és mindig sokat lógnak együtt. Nekem ez ismeretlen fogalom, mert kevés barátom van, és nincs társaságom. Max. 2 haverom, akikkel eljárunk néha ide-oda, mert a lányokkal nem igazán jövök ki, vmin folyton megsértődnek. Volt egy kisebb összejövetel Halloween kapcsán, és ott volt az a lány is, akit ki nem állhatok. És a pasim lefényképezkedett szinte mindenkivel, meg mindenki mindenkivel, mert beöltözött mindenki, és én eddig azt hittem, h legalább közös kép nincs, most meg kiderült, h van, és rémesen kiakadtam. Direkt bántani akar ezzel? vagy? de nem öleli át meg semmi, csak kép.. de akkor is idegesit, mintha semmibevenné az érzéseimet.
2012. nov. 3. 21:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért is venné semmibe az érzéseidet? Arról, hogy féltékeny vagy ő semmit nem tehet, miért "támogassa ezt a pszichózisodat" azzal, hogy beszáll a játékodba?
2012. nov. 3. 21:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Igazad van.. ez rólam szól, de mindig, minden alkalommal összeveszek ezen vele. ja én azért nem mentem, mert másik városban voltam akkor, oda járok egyetemre. de amúgy se hiszem, h mentem volna, mert tudom h ha meglátom a csajt, dühöngő őrült lesz belőlem....
2012. nov. 3. 21:35
 3/18 Traune ***** válasza:
előzővel egyet értek kis részben. mond meg neki hogy ő zavar téged hogy úgy érzed hogy akar valamelyikük a másiktól valamit. mert gondolom azért vagy féltékeny. és amúgy meg tedd oda magad barátodnál és akkor csak a tiéd lesz, ha eléggé változatos vagy neki és kedves meg satöbbi figyelmes akkor eszébe sem fog jutni hogy mással legyen szóval a féltékenység tárgytalanná válik :)
2012. nov. 3. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben visszavennék, mert ezzel az idióta, hisztis pics@ viselkedéssel csak elüldözöd magad mellől.

Nőj fel, azt teheted.

2012. nov. 3. 21:36
 5/18 A kérdező kommentje:
senkinek nem jut semmi az eszébe.. csak egy fénykép.. de idegesit:S
2012. nov. 3. 21:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt mégsem mondhatjuk, hogy menj pszichiáterhez. :) Ha egy fotó idegesít, az pedig már kvázi orvosi eset. :)

Az is tény,hogy a féltékenységet SENKI nem viseli el sokáig, még az sem aki szeret, de az meg pláne nem, aki totál hű hozzád. :)

Egyébként szerintem te sokkal hajlamosabb vagy arra, hogy megcsald a pasidat és ezt vetíted ki. ;)

2012. nov. 3. 21:41
 7/18 anonim ***** válasza:

jól mondod CSAK EGY KÉP

ahol még ölelés sincs

szerinted, véletlenül jár veled a pasid és nem vele? :D

na, hagyd ezt abba és foglalkozz a pasiddal

mindennap csábítsd el, mindennap mutass neki valami újat, meglepőt

nálam ez mindig bejön és a pasik rá sem néznek másra

2012. nov. 3. 21:48
 8/18 A kérdező kommentje:
igyekszek, de már annyira ki vagyok akadva, és ezen már annyit veszekedtünk h.. nem tudom.. :S
2012. nov. 3. 21:51
 9/18 anonim ***** válasza:

szerintem elsősorban veled van a baj, hogy nincsenek lány barátaid. méghozzá azért, mert önző vagy. neked lehetnek haverjaid, de neki ne legyen lány barátja?

a lányok azért nem barátkoznak az olyanokkal, mint te, mert vetélytársnak tekintesz minden lányt magad körül. mindenki fölött uralkodni akarsz, és ha a lányok ezen megsértődnek, akkor egyszerűen elintézed azzal, hogy csak hisztis p*csák. szerintem ezen változtass, és hidd el, könnyebb lesz neked is!

2012. nov. 3. 23:02
 10/18 A kérdező kommentje:
nem, ez nem igy van! nagyon sok mindennel foglalkozok, és irigyek rám, mással nem tudom magyarázni. sokukat hívtam már kv-ra, erre-arra, de mindig találnak vmi kifogást. a fiúbarátok igazibbak.
2012. nov. 3. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!