Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ha a barátnőm más csajokkal.. öhöm... Szexel?
arról lenne szó, hogy gyanakszom h a bnőm a barátnőivel szexel. bizonyítékom nincs, megkérdezni még nem mertem, azt se tudom h konkrétan mit csinálhatnak, de úgy érzem vmi biztos van köztük amit nem a barátnőjével kellene csinálnia. sokszor összesúgnak és utalásokat tesznek a dologra. én meg nem tudom h mit szóljak mindehez. megmondom őszintén zavar a dolog, de nyugodtabb lennék ha tudnám biztosan. h lehet ezt megkérdezni? kell h zavarjon ez? mennyire általános jelenség?
előre is kösz mindenkinek.
Jesszus Isten!Ez sztem annyira nem átlagos...szerintem zavarjon a dlog,és beszéljetek el erről!Ez komoly dolog...Üljetek le higgadtan(tudom nehéz,de próbáld meg!)és szépen lassan hátulról menj neki a dolognak...pl:kérdezd meg hogy mire értik azokat a bizonyos összesúgásokat,kérdezd meg,hogy mire értetta..amúgy hány éves a bnőd??
Üdv.:Bea
ui.:Sok sikert!
Átlagosnak nem átlagos, de azt, hogy megcsalás-e, neked kell eldöntened. Ha te annak veszed, akkor az, ha nem, akkor nem.
-G-
te tényleg ilyen hülye vagy!!!
megnyalnám mind a 10 újjam ha a barátnőm ilyet csinálna...
komolyan nem értem az ilyen marhákat, már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!