Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pawde kérdése:
16 éves fiú vagyok a barátnőm egyidős velem gáz ha én kicsi pónim varázslatos barátságot nézünk együtt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 12:04
11/16 anonim válasza:
Én 30 vagyok és szoktam nézni a lányaimmal :P
12/16 anonim válasza:
Én még nem láttam, de szívesen megnézném a barátnőddel.
:D
13/16 anonim válasza:
Na bumm, én is szeretem a meséket, legyen az akárhány éves korosztálynak való.
Mégis érett vagyok, komoly, háztartástól kezdve áramig mindent vezetek... Kár lenne leragadni, egy juj, de ciki mesét nézni eszmében, addig jó, amíg az ember megőrzi az ártatlansága egy részét és nem lesz begyöpösödött...
23/L (7 éve párkapcsolatban, szóval nem került el a nagy "Ő" sem így...)
15/16 anonim válasza:
hátttt....
legalább jót röhögtem
16/16 Smileyhead válasza:
Ha mindkettőtök akarja nézni, az egyáltalán nem baj. Én is brony vagyok. Csak tartsd be az aranyszabályt: Ha valakiről tudod, hogy nem csipázza a sorozatot, ne terjeszd neki (és lehetőleg másnak se) a sorozatot. Nekem mondjuk a legjobb haverom tudja, hogy brony vagyok, de ő a sorozatra, inkább semlegesen tekint, mintsemhogy utálja, ezért őt egyáltalán nem zavarja, hogy nekem mondjuk nem mindig a kocsikon jár az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!