Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség nekünk nem gáz, csak a szülőnek kéne beadagolni, de hogy?
nem vagyok nagykorú és nagyon cinkes ez az egész! titokban nem lehet;falu , kiderülne. én vagyok a kisebb tag,lány...szeretjük egymást...mi legyen? valahogyan toleráltatni kell a szüleimmel.
13\l
áááá...:)
biztos vicc a kérdés...
mert ha nem akkor a pasi agyilag zakkant visszamaradott és pedofil is egybenm, te meg csak idióta .
13 éves lány 29 éves férfival. Ezt szerintem sehogyan se próbáljátok "toleráltatni" a szülőkkel. Neked nem gáz, mert kislány vagy, teljesen elvarázsolva, hogy "jaj, Istenem, nekem HUSZONKILENC éves barátom van, miközben a barátnőimnek csak 15-16 évesek jutnak", ő meg vigyorog, mert a korabeli nőknél aligha lenne sikere, téged meg könnyen meg tud fűzni és ott van neki a friss, hamvas, ráncoktól és narancsbőrtől mentes pipi.
16 év korkülönbség felnőtteknél nem lenne sok, ilyen esetben viszont rengeteg. Szóval ne akard mindenáron meggyőzni a szüleidet, mert valószínűleg jót akarnak neked. 8-10 év múlva, érettebb fejjel már vállalhatsz egy hasonló jellegű kapcsolatot (akkor már azt sem baj nyíltan kimondani, hogy a korodbelieknél jobb egzisztencia vonz), de most még nem muszáj a huszonévesek játékszerévé válnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!