Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat év korkülönbség a lány javára sok?
Figyelt kérdés
Ma csajos beszélgetést folytattam az egyik csoprttársammal az egyetemen. Rájöttünk, hogy mindkettőnknek a fiatalabb pasik jönnek be. Mi több, nekem szinte csak ilyen fiúkkal volt eddig dolgom. Megrettentem, mikor elmondta, hogy ő most egy 15 évessel ismerkedik. Erre én röhögve válaszoltam, hogy nyáron én is pont egy ekkorával flörtölgettem. Őt annyira nem risztja vissza a korkülönbség, de engem igen. Így egész nyáron próbáltam kerülni a tagot, pedig szerettem volna vele lenni. Most is hiányzik és alig várom, hogy hazamenjek, hátha találkozunk. Szerintetek, ha két ember bejön egymásnak, számít a kor? Hiába vagyok annyival idősebb, egyidősnek nézünk ki. Ezt ő is megjegyezte, kinézetre pont találnak egymással, ezt mondta. Valaki hasonló tapasztalattal? Van erre helyes megoldás? Még azt megjegyezném, hogy korához képest fejlett és komoly. Amikor beszéltünk, órákon át, nem érződött semmi különbség kettőnk közt.2012. okt. 30. 15:06
1/8 anonim válasza:
Te liliomtipró :D
Amúgy szerintem ne foglalkozz vele, a kor csak egy szám :) és gondolom nem a HÁZASSÁG most nektek az első, igy szerintem ne érdekeljen, nyugodtan járjatok el együtt, ha jól érzitek magatokat :)
2/8 anonim válasza:
Két szép házasságot tudnék említeni, egyik a családunkban, a másik a baráti körünkben. Bár köztük "csak" 5 év van :P
3/8 anonim válasza:
Számít, ha a lány az idősebb ha a fiú.
De ez tínédzserkorban igaz, hogy számít a korkülönbség. Később ezek már nem számítanak.
4/8 anonim válasza:
Nektek most még sok, pár év múlva már nem lesz az - mondjuk amikor már az a fiatalabb srác is huszonéves lesz :-P
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a váaszokat. Mostanában egzre inkább azon gondolkodom, hogy nem érdekel az emberek véleménye, ha én így lehetek boldog. Sajnos a józan eszem mindig megállít, így, ha jobbat nem találok ki, akkor majd a téli vakációban, amikor találkozunk, eldöntöm, mi legyen. Ebből a szempontból irígylem a barátnőmet, őt ilyen kicsinységek, mint a kor, nem tudják visszatartani.
2012. okt. 30. 15:43
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok, a kor csak egy szám.
Később meg irigyelni fognak a nők hogy a tiéd fiatalabb stb... stb...
17/F
7/8 anonim válasza:
Nekem 7 évvel idősebb barátnőm van, nagyon szeretjük egymást, és jó a kapcsolatunk. Egyikünket sem zavarja a korkülönbség. Minden a srác érettségén függ.
19/F
8/8 anonim válasza:
A kor nem számít, hidd el és ha jobban belegondolsz rá is jössz, hogy miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!