Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20éves fiú 15 éves lány között sok a 6 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 00:54
1/24 anonim 

válasza:

Nagyon sok, rettentő sok, mert egy 20 éves fiú és egy 15 éves lány között 5 év korkülönbség van! XD
4/24 A kérdező kommentje:
21-et akartam irni elgépeltem
2012. okt. 14. 00:56
6/24 A kérdező kommentje:
mondom h elgépeltem :DD
veletek nem történt még meg ? :D
2012. okt. 14. 00:58
8/24 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
hülye válaszoktól meg légyszi kiméljetek ez egy ELGÉPESÉS volt
2012. okt. 14. 01:04
9/24 anonim 

válasza:

18 év alatt kicsi még az ember. 18 vagy 20 felett már 10 év körkülönbség belefér
korkülönbséget akartam írni, nem körkülönbséget, csak elgépeltem :D
most visszamentél megnézni, tényleg körkülönbséget írtam-e először, jól van! :D
10/24 BubisBublek860 

válasza:

Értem, hogy csak ELGÉPESÉS volt de akkor is :D amugy nem hiszem de még kiskorúnak számít a csaj. Ha a szülei és én beleegyezünk, hogy együtt lehettek akkor járhattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!