Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Rendőr vagy katona csajok jönnek be jobban?
ismertem egy párat
egyik lábszagú
másik nemibeteg
harmadikról meséltek a volt társai..
stb stb
grat... 3 ember es altalanositasz
biztos a rendoraknek nem izzad a laba
ha izzad ha nem, a lábszag kezelhető
a rendőrök amikor kijönnek(balhés helyen élek) extra szinte élvasalt cuccokban vannak, olyan tiszta, hajuk mindig frissen nyírva, totál jó kiállás( gyúrnak) magabiztosság (erőt sugallnak) és elképzelhetelen róluk, hogy ne fürdenének.
de a katonaságnál mindig tömegről beszélünk. (mert együtt élnek, főznek, alszanak) tehát amikor hírek reppennek fel, abból igencsak a tömegre lehet vonatkoztatni belőle. kezdve azzal az általánossággal, hogy nem tudom hányan a katona időszakukban szoktak rá a cigire...tehát maga a katonásdi nem arról híres, hogy hogy tanuljanak vonzó hímek lenni, hanem arról, hogy sárban mocsokban, kimerülve is elbírja az 50 kilós gépfegyvert. akinek ez a feladata/ebben a szellemiségben "nevelkedik" annak nem az a legnagyobb gondja, hogy a lábujjáról levágja a körmét...
bocs kerdezo, ennek mar nem sok koze lesz a kerdesedhez
bocs, #14 de kicsitt el vagy tevedve
eloszor is a rendorok... otthonrol jon be meloba, es van tobb rend egyenruhaja, barmikor elmehet fodraszhoz, kondizni, stb, konnyu fenntartani az apoltsagot
ugyanez ervenyes evek ota a fizeteses katonasagra is,
amit te allitasz negativ peldakent az a kotelezo katonasag nem? (mert együtt élnek, főznek, alszanak)
akkor igaz, korlatozottak voltak a lehetosegeid, de a tisztalkodas kotelezo volt, akarcsak a nyiretkezes es a koromvagas
voltam kotelezon is, es most is katonakent dolgozom, csak baromsagokat altalanositasz, igen volt par igenytelen gyerek, de a par nem azt jelenti hogy az egesz
nem tudom hányan a katona időszakukban szoktak rá a cigire... hat nem is sejted hogy milyen kevesen vannak, max 50-bol 1 szokott ra
te is csak a kerten kivuli okoskodok taborat erossited
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!