Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem értenek egyet a női egyenjogúsággal. Miért?
Senki sem lesz lepontozva általam. Értelmes, rendesen megfogalmazott véleményekre vagyok kíváncsi. Annyi a célom, hogy megismerjek egy olyan gondolkodás módot, amit nem tudok még elképzelni.
Az egyenjogúság alatt pedig nem a szélsőséges feminista nézeteket értem. Csak azt ami jelenleg is elfogadott (pl. : választó jog, munkához való jog, egyenlő bánásmód a törvény előtt. És részemről az is beletartozik, hogy ha mindkét fél dolgozik egy kapcsolatban, akkor a házi munka is egyenlően legyen elosztva)
Egy nagyon bölcs embertől hallottam épp a napokban: ha bölcsődébe adod a gyermekedet, amikor szüksége lenne rád, ő szociális otthonba fog adni, amikor neked lenne szükséged rá. Egyszerűen azért, mert nem alakul ki, vagy nem úgy alakul ki a kötődés..
Lehet persze a pénz alapján szemlélni az életet (ha dolgozom, több pénzem lesz), de nem biztos, hogy érdemes. Tudom, hogy ezt a nézőpontot még nagyon kevesen tudják elfogadni, idővel viszont egyre többeknek nyílik majd fel a szeme..
#5-ös voltam
kedves utánam szóló!
Az is megszívlelendő amit te írsz, a mondást is megjegyzem. Ám úgy gondolom, hogy meg lehetne találni az arany közép utat. Nem kell minden időt a munkahelyen tölteni és a gyereknek sem kell minden időt a bölcsődében. Persze ez azzal jár, hogy nem lesz magas karriere az embernek, de az lehet később is, amikor már nagyobb a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!