Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a fiúkat, férfiakat a szabálytalan, vámpírfogas fogsor?
És a többi embert, ti megítéltek ez alapján valakit? Ez nagy hiba? Lehet ez egy kapcsolat kizáró oka?
Lehet, h ezért nem volt még barátom és nem csókolóztam senkivel?? Ezért nem kellek én senkinek?
17/L
Köszi :) Én is szurkolok neked:)
De nagyon egyedül vagyok és ideges és félek és csak keresem a hibákat.
Én szerintem nem a lány külseje a lényeg, de lehet ez az én szuverén szoc. problémám :)
F/14
Nem a fogakat szoktam nézni, ha be tudja csukni a lány a száját, akkor már nem is látszanak :) Vannak sokkal fontosabb dolgok is (külső-belső tulajdonságok egyaránt)
Én fiúként voltam hasonló helyzetben, nem tudtam, mi velem a gond. Aztán már évek óta nem kellett különösebben keresgélnem nőt. Az elsőt nehéz kivárni, de érdemes, utána meg már megy minden magától :)
Magyarázatom is van erre: annyira akarsz már magadnak valakit, hogy állandóan stresszelsz, hogy neked miért nem sikerül, csak a hibákat látod magadban, és kevés az önbizalmad. Az első társ az önbizalmadat fogja visszahozni, amitől a kisugárzásod sokkal jobb lesz.
17 évesen meg még nem vagy lekésve semmiről. Én jobban értékelem az olyan lányt, aki még tapasztalatlan, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül - lehet, hogy majd még nagyon fog valaki örülni annak, hogy ő lehet az első Nálad ;)
nekem is ilyesmi fogam lehet, mint neked, de problémám még soha nem volt belőle, csupán én gyűlölöm őket, de hihetetlenül és kissé önbizalmi problémákat is okoz... :) amúgy több mint két éve komoly párkapcsolatban élek és előtte sem volt gondom a fiúkkal :)
csak próbálj meg önbizalommal teli lenni és minden menni fog :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!