Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom teljesen átvert?

Figyelt kérdés

1hónapja járunk, tudom nem nagy idő de nagyon szeretem, nem egy városban lakunk így nem tudunk együtt lenni, maximum heti 2alkalommal, ezért telefonon és fb-on tartjuk jó részt a kapcsolatot, de mostanság ritkábban hív fel meg alig jár fel, azt mondta a munkája miatt, viszont tegnap észre vettem, hogy van neki még egy profilja, amin már több mint egy éve van barátnője, kinn van nekik, hogy kapcsolatban konkrétabban nem tudtam megnézni mivel nem ismerősöm arról, de a csaj adatlapján látom, hogy a képei alá szeretlek kicsim ilyesmiket írt, és fogalmam sincs mit tegyek most. Teljesen összetörtem, nem értem, hogy ez most egy hülye vicc vagy mi van msot egyáltalán, fogalmam sincs mi lenne a helyes, írjak annak a lánynak, vagy kérdezzem meg tőle, hogy most ez mi?

19/L

2012. nov. 2. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Mi van, ha egyszerűen feltörték, és lenyúlták azt a facebookját (velem volt már ilyen) és azért csinált másikat.
2012. nov. 2. 20:06
 2/15 anonim ***** válasza:

"viszont tegnap észre vettem, hogy van neki még egy profilja"

Ja, észrevetted, tök véletlenül...

Egyébként beszéld meg vele, annak ellenére, hogy a többi hozzászólás az lesz, hogy "hagyd ott a p.csába a mocskot"

2012. nov. 2. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
DOBD KI. ennél még akkor is jobbat érdemelsz, ha ilyen kérdést egyáltalán felteszel....
2012. nov. 2. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha mindez igaz, hagyd ott. Jobbat érdemelsz.
2012. nov. 2. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
velem ugyanez történt 15 évesen. Az a legjobb megoldás hogy letiltod, nem veszed fel neki a telefont és soha többet az életbe egy szót nem szólsz hozzá és egy betűt nem irsz neki! Hidd el! Lehet komplikálni, rákérdezni, veszekedni de semmi jó nem fog kisülni belőle (tapasztalat) inkább hagyd a fenébe mer a végén még oda jutsz ahova én hogy rádkényszeritik hogy végignézd ahogyan smárolnak téged meg kiröhögnek és kizárnak az életükből. Ezek gerinctelen, szélhámos emberek és nemérdemlik meg hogy foglalkozz velük.
2012. nov. 2. 20:10
 6/15 anonim ***** válasza:

na,most ez azert eleg ket oldalu dolog.ket eshetoseg johet szoba:

a, megkerdezed,mi ez (velem is volt mar ilyen szitu,sok a kavarogep es az irigy) es a valasznak megfeleloen zajlik tovabb az elet

b, szo nelkul lezarsz mindennemu kommunikacios csatornat

Btw,egy kerdes: hogyan lehet erre veletlenul rajonni?

2012. nov. 2. 20:16
 7/15 anonim ***** válasza:
HA ismétlem HA igaz nekifutásból rugdosod seggbe a barátod, utána meg eltángálod a csajt. De a sorrend fontos. Én halálkomolyan mondom. Erre nincs jobb megoldás, már ha igaz.
2012. nov. 2. 20:21
 8/15 A kérdező kommentje:

nem tudom szeretnék rákérdezni ha találkozunk, hogy ne tudjon csak igazat mondani

7.válaszoló nem véletlenül találtam, hanem nézegettem a képeit amiket mindig megoszt és ír hozzá valami aktuális idézetet, megakartam nézni a megosztást és ő osztotta meg csak másik profilból

aki volt már hasonló helyzetben esetleg az mit tett?

2012. nov. 2. 20:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én a csajnak is írnék hogy mi van
2012. nov. 2. 20:27
 10/15 anonim ***** válasza:
írd majd meg hogy mi lett aztán, kíváncsi vagyok :S
2012. nov. 2. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!