Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom teljesen átvert?
1hónapja járunk, tudom nem nagy idő de nagyon szeretem, nem egy városban lakunk így nem tudunk együtt lenni, maximum heti 2alkalommal, ezért telefonon és fb-on tartjuk jó részt a kapcsolatot, de mostanság ritkábban hív fel meg alig jár fel, azt mondta a munkája miatt, viszont tegnap észre vettem, hogy van neki még egy profilja, amin már több mint egy éve van barátnője, kinn van nekik, hogy kapcsolatban konkrétabban nem tudtam megnézni mivel nem ismerősöm arról, de a csaj adatlapján látom, hogy a képei alá szeretlek kicsim ilyesmiket írt, és fogalmam sincs mit tegyek most. Teljesen összetörtem, nem értem, hogy ez most egy hülye vicc vagy mi van msot egyáltalán, fogalmam sincs mi lenne a helyes, írjak annak a lánynak, vagy kérdezzem meg tőle, hogy most ez mi?
19/L
"viszont tegnap észre vettem, hogy van neki még egy profilja"
Ja, észrevetted, tök véletlenül...
Egyébként beszéld meg vele, annak ellenére, hogy a többi hozzászólás az lesz, hogy "hagyd ott a p.csába a mocskot"
na,most ez azert eleg ket oldalu dolog.ket eshetoseg johet szoba:
a, megkerdezed,mi ez (velem is volt mar ilyen szitu,sok a kavarogep es az irigy) es a valasznak megfeleloen zajlik tovabb az elet
b, szo nelkul lezarsz mindennemu kommunikacios csatornat
Btw,egy kerdes: hogyan lehet erre veletlenul rajonni?
nem tudom szeretnék rákérdezni ha találkozunk, hogy ne tudjon csak igazat mondani
7.válaszoló nem véletlenül találtam, hanem nézegettem a képeit amiket mindig megoszt és ír hozzá valami aktuális idézetet, megakartam nézni a megosztást és ő osztotta meg csak másik profilból
aki volt már hasonló helyzetben esetleg az mit tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!