Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves lány vagyok, egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok, egyáltalán nem volt semmi párkapcsolatom, sőt, még senkivel nem is csókolóztam. Most mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 18:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Mellesleg 22L aranyos volt tőled, hogy egyből segíteni akartál.:))

Szerencsére abban a szerencsés helyzetben vagyok, ha akarnám akármikor lehetne minden.:)

2012. nov. 2. 20:28
 22/30 anonim ***** válasza:

Semmit. Oka van annak, hogy nem történt még semmi. Ki nem nevetnélek miatta. Magam is hasonló helyzetben vagyok. Egy dolgot tarts szem előtt, azt, hogy ne érdekeljen mások negatív véleménye erre vonatkozóan!

22/f

2012. nov. 2. 21:00
 23/30 anonim ***** válasza:
Csak annyi, hogy bunkók véleményére nem kell alapozni és ott az elején valakinek igaza volt, hogy ennyiből semmit nem lehet gondolni, sokszor még többől is nehéz valakit helyesen megítélni.
2012. nov. 2. 21:50
 24/30 anonim ***** válasza:

hogy mit gondolok rólad? arra gondoltam, amikor a kérdésed elolvastam h hmmmm tudnék örülni neked :D

F

2012. nov. 3. 01:28
 25/30 anonim ***** válasza:

22L nem neked írt, hanem a kérdezőnek, te!xD

2012. nov. 3. 01:29
 26/30 anonim ***** válasza:

Azért én kíváncsi lennék a kérdezőre...

Ha gondolod üziben küldj képet :D

Persze döntsd el Te hogy számít-e a véleményem :D

2012. nov. 3. 02:20
 27/30 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi véleményeket,kép küldésére,szépségtanácsadási tippekre nincs szükség, mert nem az volt a cél, hogy megkérdezzem, azért nem volt-e kapcsolatom mert ronda vagyok, hanem csak az, hogy mit gondoltok erről? Mivel a szépség sok esetben relatív, ezért ez ritkán lehet fő oka a kapcsolatnélküliségnek. :)
2012. nov. 3. 11:32
 28/30 anonim ***** válasza:

Relatív, ez igaz :)

Nade a saját véleményemet eltudom mondani, nem? :D

2012. nov. 3. 13:44
 29/30 anonim ***** válasza:
#21 szemem előtt van a beképzelt fejed...
2014. jan. 31. 21:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Egy teljesen ismeretlen lányról semmit nem lehet gondolni. Ez kb. olyan kérdés, hogy a 3 háztömbbel arrébb lakó állítólagos Józsi bácsi tegnap megjavított egy tévét. Ez alapján mit gondolok Józsi bácsiról?
2014. febr. 1. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!