Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok, egyáltalán nem volt semmi
párkapcsolatom, sőt, még senkivel nem is csókolóztam.
Most mit gondoltok rólam?
Én 18 vagyok és ugyanaz a helyzet velem, mint veled. Több oka is van, hogy miért van így, most nem fejtem ki. A lényeg, hogy én most eléggé úgy érzem, hogy ez így is marad még egy darabig. Bevallom az, hogy soha nem volt még, az nem igazán zavar. Simán bevallom, ha kérdezik, még ha a reakció mindig ugyanaz is: néznek nagyokat. Ami zavar az az, hogy most először nagyon egyedül érzem magam. Azt hiszem ezt nevezik magányosságnak...és kicsit kilátástalannak érzek mindent, de tudom, a legtöbbeknek ebből az jön le, hogy az önsajnálaton kívül nem vagyok képes valamit is kezdeni magammal....
2012. nov. 2. 19:13
Attól függ hogy mi ennek az oka. De akármi is, emiatt nem gondolnék rólad semmi rosszat. Gyanítom hogy félénk vagy vagy zárkózott vagy visszahúzódó, nekem az nem lenne probléma, sőt az vonzó is tud lenni egy lányban számomra. És maga a tapasztalatlanság is vonzó nekem ilyen korban, szivesen lennék ilyen lánynak az első :)
2012. nov. 2. 19:14
13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) többnyire olyanok születtek, amilyenre magam is számítottam.
Igen, más helyében elsőre én is rondasággal magyaráznám az esetet.Teljesen átlagos lány vagyok, sem nem ronda, sem nem szép, vagy éppen mindkettő... :)És hogy miért alakult így a helyzet azt magam sem tudom... nem panaszkodni jöttem, hiszen nincs is miért, csak a véleményetekre voltam kíváncsi. Köszi mindenkinek! :D
Már miért is lenne főnyeremény?? Irtak itt ilyeneket hogy válogatos,csak a szuper hiper pasikat nézi. Hát sokkal elképzelhetőbb,, dee persze biztos minden párkapcsolat nélküli ember egy ártatlan, aranyos, intelligens, végsökig kedves, önzetlen megnem értett lélek, emelett kulturált és tökéletes alakja van
2012. nov. 2. 19:21
20 éves fiú vagyok, ugyanebben a cipőben, mit gondolnál rólam..
2012. nov. 2. 19:21
16/30 A kérdező kommentje:
Most így elsőre azt, hogy félénk vagy, másodszorra, hogy van egy hobbid, ami minden idődet kitölti...
szerintem nem vagy elég nyitott, mindenkihez van hozzáillő valaki:)a külsődön is biztos van mit alakítani, ha akarsz ezzel kapcsolatban tanácsot, írd le, hogy nézel ki, vagy kép:) de egyáltalán nem gáz. 22L
2012. nov. 2. 19:35
Én meg 30 éves fiúként vagyok ugyanígy.
2012. nov. 2. 19:49
30 évesen nem volt csók? Hol éltél te?
2012. nov. 2. 19:50
Se kérdező, se 22L nem nyert. Se félénk nem vagyok, se csúnya. A hobbival közel jártál a tűzhöz, csak nem hobbi, hanem egyetem+munka. Ez mellett meg alig van szabaidőm, amikor is inkább pihenek. Csak szexkapcsolatra meg most is lenne 2 jelentkező is, mert fene sem mondaná meg, hogy szűz vagyok, csak szexkapcsolat meg nekem nem kell.
20f voltam.
2012. nov. 2. 20:24
Kapcsolódó kérdések: