Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valakit "elvenni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit "elvenni" a barátnőjétől?

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 17:50
1 2
 11/11 Lifeishard ***** válasza:
100%

Lehet, most én leszek az ügyeletes erkölcscsősz, de ez van.

1.: Persze, hogy az embernek a saját boldogsága a legfontosabb, és ezért tenni is kell, ezt nagyon jól mondjátok. Én azonban azt vallom, lehet, hogy nem a legjárhatóbb út más boldogsága által elérni.

2.: Lehet mondani, hogy ha boldog, jól megvannak, stb., akkor úgyse jön össze, de őszintén, szerintem már mindenki látott karón varjút. Kevés az olyan ember, akit nem tör meg az ostrom, mert van annyi akaratereje és érzelmi intelligenciája. Sz@r ügy, de egyre többet vesz el ebből a kettőből ez a világ.

3.: A másik probléma ezzel az "elszeretem" dologgal az, hogy az esetek jelentős részében csak addig kell a hölgynek a srác, amíg el nem hódította a barátnőjétől, utána "valamiért" értéktelenné válik...

Kérdező!

Én azt mondom, előbb azért derítsd ki, milyen a kapcsolatuk. Ha xar, akkor mehetsz, de akkor is várd meg, amíg szakít, mert ha kapcsolat mellett kezd Veled, akkor tisztességtelen, és aki egyszer az volt, még egyszer az lesz. Próbáld meg beleélni magad, mi lesz, ha a Te szívedet töri majd össze... Ha pedig szépen megvannak, szeretik egymást, akkor keress mást, semmivel sem leszel boldogtalanabb.

26/F

2012. nov. 2. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!