Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jön majd még hozzá hasonló?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jön majd még hozzá hasonló?

Figyelt kérdés
rövid ideig voltam egy sráccal, aztán különböző okok miatt önhibánkon kívül meg kellett szakadnia a kapcsolatnak. most újra együtt lehetnénk, de egyértelműen ki akar használni, én meg arra nem vagyok vevő.. csak.. ezt így írásban nem lehet érzékeltetni, de hihetetlenül szerelmes vagyok belé, beleroppanok annyira.. nem alszom nem eszem, könnyes szemmel bámulom a telefont reggeltől estig, megint nem hív.. aztán beszélünk és a hangjától megint én leszek a legboldogabb a világon. nem lehetünk együtt, tudom hogy nem, nem érzi azt, amit én. és úgy érzem hogy ennyire soha nem szerethetek már senkit. továbblépnék, legalábbis törekednék rá, ha tudnám hogy valaha lesz hozzá fogható. azt hiszem csak egyszer lehet az életben ennyire szeretni.. vagy nem? 17L
2012. nov. 2. 10:03
 1/9 Hole Hunter ***** válasza:
Ha nem hinnénk, hogy "így csak őt lehet szeretni", sosem kezdenénk semmilyen kapcsolatba. Lesz még ilyen, nem is egy. Nyugi! :)
2012. nov. 2. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem is, de nagyon fogsz még szeretni valakit, az biztos. Persze az első nagy szerelem életre szóló élmény, és igen sokáig tart(hat) amíg elfelejted, vagy legalább is amíg már nem úgy érzel iránta. Nekem kb 1 éve lett vége az első nagy szerelmemmel a kapcsolatnak, de azóta is nagyon fáj, ha rá gondolok :( Azóta senkim nincsen, de én is reménykedek, hogy lesz még akit igazán tudok szeretni, közel annyira mint őt.

22/f

2012. nov. 2. 10:17
 3/9 A kérdező kommentje:
de akkor.. ha őt szeretem életemben a legjobban akkor vele kell lennem.. ha most nem is, majd egyszer. azt mondják, akiknek együtt kell lenniük végül úgyis egymásra találnak.. én nem tudom utolsó (22F) te hogy bírod ezt idegekkel :D csak úgy annyiban hagyod? hagyod menni életed szerelmét? hát én nem fogom..
2012. nov. 2. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Hozzá hasonló inkább ne jöjjön, szívből kívánom neked! :)

Inkább jöjjön olyan, aki szeret, eszében sincs kihasználni, és boldognak érzi magát a tudattól, hogy vagy neki. Olyan jöjjön, akinek reggel első dolga téged felhívni, és aki miatt nem kell egész nap gyomorgörccsel bámulnod a telefont. Majd ha megtaláltad, rájössz arra, hogy aközött amit most érzel, és aközött amit majd a megfelelő srác iránt érezni fogsz, szakadéknyi a különbség.

Elhiszem, hogy szereted, de ebben az érzésben valószínűleg jócskán benne van, hogy a kapcsolatotok idő előtt megszakadt, és hogy nem kaptad meg tőle azt, amire vágytál. Ez így normális dolog, de nem árt, ha észben tartod.

2012. nov. 2. 10:58
 5/9 A kérdező kommentje:

hiába jön olyan aki szeret és megbecsül ha kevésbé szeretem. attól, hogy ő szeret én még nem leszek boldog.. :\

nem feszülök rá inkább. érzem hogy mi ezzel a sráccal még nem végeztünk egymással.. majd lesz valahogy.. :) sose volt még úgy hogy ne legyen :D

2012. nov. 2. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Lesz még jobb is. 7 milliárdan vagyunk a földön, mindenki pótolható.

22/F

2012. nov. 2. 11:35
 7/9 A kérdező kommentje:
hát.. remélem :(
2012. nov. 2. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ennyi idős koromban én is azt hittem, hogy csak egyszer lehet valakit "ennyire" szeretni... Aztán szerettem "úgy" többször is másokat, vagyis mégse úgy, hanem sokkal jobban, másképp. Az embernek megvan az a csodálatos képessége, hogy mindig felépül a romjaiból, ha hagy magának időt és nem lovallja bele magát nagyon a szomorúságba. A legutóbbi exemet másfél évig "gyászoltam", na ő utána tényleg azt hittem, hogy nincs tovább. És láss csodát: újra nyitott a szívem valaki szerelemére. És ami a lényeg: már nem az exemére!

fel a fejjel!:)

2012. nov. 2. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, akiknek együtt kell lenniük, azok együtt is lesznek. De szerintem ezek nem ti vagytok, ha nem szeret, hát nem.
2012. nov. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!