Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki úgy érzi, hogy hozzá hasonló fiút nem fog talalni?
Én elég gyakran érzem, sok szempontból.
24/L
Értem. Szóval akkor Te is elég okos vagy és így nehéz olyan fiút találni, aki még Nálad is okosabb, így értetted, igaz?
Egyébként nálam is hasonló a helyzet, nem tehetem meg, hogy egy bizonyos szintnél lejjebb adjam, magam miatt is, meg a családom miatt is. Lehet, beképzelten hangzik, de nem az.
Momentán igen, lévén, hogy egy ideje egyedül vagyok, megpróbálom logikusan felépíteni, hogy milyen embert keresek. Persze a tapasztalat az, hogy a végén olyannal kezdek járni, akinek köze sincs ehhez a képhez, viszont valami megfog benne.
1-es, 3-as voltam.
Számból vetted ki a szót, elég nehéz ügy: "Legyen okosabb nálam, de ne nézzen le ezért, sőt közben nézzen fel rám. "
Motiváljon, inspiráljon úgy, hogy közben én ne menjek össze mellette. Na, ilyet aztán baromi nehéz lesz találni.
Értem. Hát nehéz dolog ez.
Szerintem Te se adj lejjebb, mert akkor sose leszel igazán boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!