Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsak meg egy fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy fiút, akinek más is tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy srác.tetszik nekem.és szeretnék összejönni vele. eléggé ismerem már ezért is tudom hogy ki tetszik neki.Próbáltam jó barát lenni,de mindig azzal a csajjal foglalkozik..Hogyan nyűgőzzem le és érjem el hogy senki ne érdekelje csak én.

2012. nov. 1. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudod befolyásolni..Egy szerelmes pasinak bármit mondhatsz,csinálhatsz,nem fogja észrevenni,ha neki csak az a másik lány fontos..De légy türelmes,vannak még csodák.
2012. nov. 2. 13:18
 2/2 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy megkéred, hogy segítsen neked valamiben amit nem értesz, aztán csókold meg. Ha vissza csókol akkor vagy kanos vagy pedig nem szerelmes csak kedveli a másik lányt, de ha nem akkor valószínű, hogy tetszik neki nagyon a lány.
2012. nov. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!