Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a páromat, hogy letegye a cigarettát?
Figy...ha nincs meg benne a kellő elszántság hogy letegye, akkor te fejen is állhatsz nem fogja abbahagyni...
Viszont gondolom már akkor is cigizett mikor összejöttetek, ergo ezzel tisztában voltál. Ha ennyire ellene vagy akkor miért jöttél össze vele? Én sose voltam annak a híve hogy ha valakiben valami nem tetszik akkor megváltoztassam, leszoktassam...Pl.: a páromnak van egy számomra idegesítő hobbija...speciel én nagyon utálom is - mármint a hobbiját - de letojom, csinálja...(tudom ez azért mégsem olyan mint a cigi, de abban hasonlít hogy utálom)
Én is dohányzom már jó pár éve, többször leakartam szokni, de mivel fejben nem határoztam el magam kellőképpen így nem is sikerült. Engem sem hatnak meg a ronda képek a dobozokon vagy az kampány filmek a cigi ellen és társai...
Egy szó mint száz: Ha le akar szokni úgyis lefog, ha nem akkor csinálhatsz bármit...mondhatsz bármit...nem fog. Max azt mondja hogy lefog, csak hogy Te jól érezd magad és majd a hátad mögött ugyanúgy fogja folytatni...
Ez az én véleményem, mint dohányosnak...
L22
Mond hogy addig nem szexeltek amíg le nem szokik róla..szerintem hatásos :)
De figyelj hogy nem tartja-e máshol meg a leheletét is :-D
ma 13:07
szex-szel fenyegetni?? jól vagy te? :O ez gyerekes és beteges
Sehogy ne vedd rá. Ha Ő nem akarja letenni, akkor nem. Senkit nem lehet megfosztani saját akaratától.
Ne is "fenyegesd" meg semmivel, hogy ha nem teszi le akkor elhagyod/megcsalod/bármi.
Van egy 3-4 órás hangoskönyv, ami 80-90%-os sikerrel működik, Allen Carr: Leszoknék a dohányzásról, de nem tudok!
Netről letölthető, de ez önmagában nem elég, ő is kell hozzá, hogy le akarja tenni a cigit. Szóval ha a motivációt el tudod érni nála és utána meghallgatja ezt a hangoskönyvet, garantált a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!