Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő nem tud választani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem tud választani köztem és egy másik pasi között, akkor hagyjam, mert nem szeret igazán?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinél érzem, hogy nem tud választani köztem és egy másik jelölt között, én úgy gondolom, akkor inkább, hagyom,, mert ha igazán szeretne engem, akkor nem gondolkodna egy percig sem
2012. nov. 1. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Az egyikőtök valószínűleg szexuálisan vonzó, a másik emocionálisan. A választ kívülállók nem tudják megadni.
2012. nov. 1. 12:05
 2/9 A kérdező kommentje:

pontosan így van :)

Én vagyok az emocionális

2012. nov. 1. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül van így, ahogy mondod. Én annak idején egy 2 éves kapcsolatból nehezen léptem ki, a jelenlegi párom miatt, pedig szerelmes lettem belé. Váltani, dönteni nehéz! Féltem a bizonytalanságtól, és megannyi konkrétan megfogalmazhatatlan dologtól, egyszerűen be kellett érnie a dolognak. Ő kitartott, várt, kedves volt, megértő, és most 12 éve élünk együtt! Ha úgy logikázott volna mint te, ez ma nem így lenne, és nagy kár lenne, ha nem így lenne! ha te komolyan gondolod vele, akkor megéri kitartan, de egy idő után, nálunk ez kb.3 hónap volt, határozottan elémállt, hogy most elveszítem, ha nem döntök! Azonnal választottam, Őt! Türelem, kedvesség, megértés, bolondítsd magadba, aztán határozott válaszút! Kitartás!
2012. nov. 1. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
ja, most olvasom, te vagy az emocionális? Akkor próbálj a szexben is "meggyőző" lenni!:)
2012. nov. 1. 12:11
 5/9 A kérdező kommentje:
azért más egy 2 éves kapcsolatból való kilépés és úgy választani és más az hogy mind ketten újak vagyunk
2012. nov. 1. 12:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Szex még egyikőjüknél sem volt még csók se, akar de mégis falat emelt elém, hogy a másikkal mi van nem tudom
2012. nov. 1. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Az igaz. De nem haszontalan esetedben sem amit leírtam.
2012. nov. 1. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Keress másik kapcsolatot. Szerintem csak birtokolni akar.
2012. nov. 1. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor általában megkönnyítem a lány dolgát, és lelépek, keresek olyat, akivel kölcsönösen akarjuk. Erről kéne, hogy szóljon a dolog, elmúlt a lovagi tornák kora.
2012. nov. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!