Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 2 éves kapcsolat után hogy tudtok 2 nap alatt újra kapcsolatban lenni?

Ha ilyet tett akkor valószínű,hogy már szakítás előtt alakult neki a dolog.
A másik meg,hogy szakítás után nem nem akarok az exel foglalkozni.Csak akkor ha békében váltunk el

De eszünkbe juthat miért ne?
De nem kötelező szakítás után hónapokig vagy évekig cölibátust fogadni.
A kapcsolatnak vége. Ezután mindenki azzal van akivel jól esik.
Az hogy az agyunkba ott jár attól még nem kell azzal foglalkoznunk.

hát ezen én is csodálkozom, mert egy ismerősöm szokta igy. nem győzöm követni, mikor kivel van :D egyik nap tele van a kezdőlapom FB azzal, hogy szerelmet vall XY-nak, másnap már őrülten szereti és imádja és soha nem akarja elvesziteni AB-t :D na ebben a fiúban egy csöppnyi tisztelet sincs a másik iránt? főleg ha jóban szakitottak. akkor legalább nem nyilvánosan udvarolna egy teljesen másnak egyik napról a másikra, mert azért szerintem neki sem esne jól, ha vele ezt tennék. én ezt nem tudom megérteni.. csak akkor, ha pld a fium megcsal, vagy valami más nagyon gusztustalan dolgot tenne velem. na akkor talán képes lennék másba beleszeretni hirtelen. de igy...
18L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!