Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden lány szerint főnyeremén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány szerint főnyeremény az ilyen pasi, mégsem érzem magam annak, hogy van ez?

Figyelt kérdés

kisportolt, intelligens, hűséges, helyes, okos, humoros pasi vagyok,(nem saját vélemény) de mégis a lányok a rosszfiús fiúkat választják helyettem, pedig minden lány szerint ritka jó pasi vagyok és mégsem kellek senkinek, pedig önbizalmam is van

20F

Mi lehet ennek az oka?

kort is írjatok légyszíves

2012. okt. 31. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
tudod mért mert a normális srácok akár jól néz ki akár nem a lányoknak csak a p"rasztok kellenek!! ez van!! :/
2012. okt. 31. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztalom, hogy az ilyen szőkeherceg-jófiúkra nem igazán buknak a nők. Tényleg kell némi macsó/bunkó árnyalat a viselkedésben ahhoz, hogy a nők rád izguljanak. Én főiskolás koromban, mikor az akkori csajom otthagyott, elkezdtem "eldurvulni", értsd két végén égettem a gyertyát elég rendesen, bulizás, piálás ahogy csak belefér, viselkedésre is megváltoztam, balhésabb, féktelenebb lettem, lesz*rtam a dolgokat, és ragadtak rám a p*ncik, pedig nem voltam hűséges, se kedves, se jófej, inkább a bunkó énemet adtam elő mindig..
2012. okt. 31. 22:18
 13/20 VVMMvvmm ***** válasza:
Ki gyártja ezt a sok szerencsétlen kérdést vajon?
2012. okt. 31. 23:23
 14/20 VVMMvvmm ***** válasza:

Most sírjak ezen? Vagy mi? Felesleges kérdés.Remélem

nem a moderátor teszi fel.

2012. okt. 31. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:
én is szeretnék képet:) 18l
2012. nov. 1. 01:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérek szépen képet!:D
2012. nov. 1. 01:13
 17/20 anonim ***** válasza:
én is szeretnék :)
2012. nov. 1. 14:25
 18/20 SoundscapeToArdor ***** válasza:
Hm... Szerény véleményem szerint nem vagy elég izgalmas számukra... Ezért buknak inkább a rosszfiúkra. (Habár ha a leírtak igazak, akkor elment a józan eszük.)
2012. nov. 1. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóknak igazuk van. Aki így indítja a kérdést, hogy ,,Minden lány szerint főnyeremény az ilyen pasi" és utána ,,kisportolt, intelligens, hűséges, helyes, okos, humoros pasi vagyok" ez elég nagy egoizmusra vall. Jh hogy ezt mások mondták? Bocsi...de mint azt ahogy mondta előttem valaki: (és itt a titok) kegyes hazugság!
2012. nov. 1. 16:26
 20/20 anonim válasza:

Szerintem ne add fel! Sokkal hamarabb, mint gondolnád találni fogsz egy olyan lányt, aki meglátja a benned rejlő értékeket és meg fog becsülni. Szurkolok Neked! :)

24/F

2012. nov. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!