Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, amikor messze vagyunk egymástól, de mindketten komoly kapcsolatra vágyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 21 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy fél éve egy aránylag jól fizető cégnél dolgozok, szeretem is, amit csinálok, annyi a baj vele, hogy gyakran kell a céggel együtt költözni nem kis távolságra az otthonomtól. Most pl. 130km-re.

Amikor el kezdtem itt dolgozni és megtörtént az első költözés, vége is lett az akkori párkapcsolatomnak, viszont akkor azért döntöttem így, mert a párommal se volt olyan rózsás minden.

Most 2,5 hónapja vagyok együtt a párommal, de így messze egymástól is nagyon jól megvagyunk, szerelmesek vagyunk és mindketten komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretnénk egymással. Sajnos így csak hétvégén tudunk együtt lenni, ettől függetlenül naponta beszélgetünk órákat interneten, vagy telefonon.

A munkámat félek feladni, mivel még egy éve sincs, hogy munkába álltam, ill. az első (előző) munkahelyemen is 3 hónapon belül felmondtam emiatt a munka miatt.

Nagyon hiányzik a párom és a családom, barátaim is, akiktől ilyen szinten szintén messze vagyok és ritkán találkozok velük. Viszont a párommal lehet, hogy még korai lenne összeköltözni, ha esetleg keresnék egy másik munkahelyet és összeköltöznénk, bár nagyon jó lenne, csak szerintem, ahhoz a 2-2,5 hónap még kevés...

Nem tudom, mitévő legyek?!

2008. máj. 22. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

nem irtad mennyi idöre költözködtök a céggel mindig egy helyre.de én ugy gondolom,ha szeret a pärkolatod kibirja.a 130 km pedig egyältalän nem sok.én 1000 km-re vagyok acsalädomtol......külföldön lakom a pärommal és a kisfiammal.hääät az tényeg huzos lehet hogy a pärodtol külön vagy szinte mindig...de én szerintem a munkäd ne ad fel miatta hiäba szereted.

pasid méG lehet lesz sok az életben,söt biztos,méGha most ugy is érzed ö az utolso:)...de ha a munkäd feladod lehet többet ilyn melod nem lesz...:(.nehez a helyzeted,de én elöször vàrnék még..hisz nem régota vagytok együtt.ha kb együttlesztek 1-2 éve és méG midnig ilyen szoros a kapcsitok a tàvolsäg ellenére is,akkor gondolkozz hogy a melod otthagyod stb de ne most méG.hiba lenne sztem.az pedig hogy messze vagy a csalädtol,és utazol ällandoan.te akartad.tudta sztem hogy miéRt hagyod ott az elözö munkahelyedet.de sztem egy idöutän megszokod ezt is:).szval sztem värj még azzal hogy melot vältasz és összeköltözöl egy oylan pasival akival kb 3 honapja vagy együtt.ilyenkor mnden kapcsolat szép és jo,aztän ki tudja mi lesz 1 év mulva..bizom benne együtt lesztek sokäig szertni fogjätok egymäst,de ne ugorj hirtelen bele a kutba...

2008. máj. 22. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
130 km az nem sok egyaltalan es ha a srac komolyan gondolkodik akkor kibirja. En 20,000 km-re lakom pl a csaldomtol es gyerekkori barataimtol. nem mondom eleinte rossz volt de ma mar megszoktam... szerintem se add fel a munkadat emiatt mert ha a srac megis csak szakitana akkor orokre bannad foleg ha a kovetkezo munkahleyed az nem is lesz jo... egy pasi sem er ennyi aldozatot mert sosem becsulik meg... sok sikert.
2008. máj. 22. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
elozo hozzaszolo, meg annyit h az en ex pasimmal mi is komolyan gondokdtunk osszekoltozes gyerek vallalas mire mult heten szakitott velem... ennyi a pasi es a komoly gondolkodas 2.5 honap az nagyon keves...
2008. máj. 22. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, a jó tanácsokat....

Nehéz helyzetben vagyok, főleg a munkám miatt... Nem egyszerű, de jelenlegi helyzet szerint a munkám a jövőre nézve nem lesz előnyös, így valószínű, hogy szeptemberre keresek másikat, illetve ezzel egyidőben összeköltözünk a párommal. Hosszú távon nem tudom ezt a munkát amúgysem végezni, mivel férjhez akarok menni, családot szeretnék, de ez a munka csak ebben akadályozna. Persze most nem csak a párom miatt akarom ott hagyni, a következő céges költözéskor ugyanis az utazás vagy a szállás anyagilag nem érné meg nekem, így erre a határozásra jutottam... de ezt az idő majd úgyis eldönti, illetve azon múlik, hogy a cég, mindezt hogy tudja nekem finanszírozni...

2008. jún. 5. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!