Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok nekem pár szexuális tartalmú sms szöveget fiúknak szólót?
Rendes vagy, köszi!
:(
Én még nem írtam de ilyeneket tehetsz bele: Itt várlak az ágyadon meztelenűl.
Ilyeneket...
Szerintem aki azt gondolja sms-el nem lehet izgatni. Dehogynem. A szexuális feszültség lényege épp a tiltott gyümölcs, amikor van valami akadály köztetek. Például áthajolsz a párodhoz egy tömött étterem közepén és a fülébe suttogod mit tennél vele, persze akkor ha nem lenne itt akkora tömeg. Tehát a szexuális feszültségkeltéshez kell egy akadály egy fal, de mindig olyan amit a párod le tud győzni. SMSben ez természetesen adódik a távolság ami köztetek van.
Több stílusból is válogathatsz. Keretezz, csinálj szerepjátékot. Legyél te a domina, vagy az ártatlan kislány, aki nem is tudja mit akar csinálni, azt használd ami hozzád közelebb áll.
A férfiak többsége vizuális típus, tehát csinálj egy rövid leírást.
Példa1 (domináns alfa hölgy szerep): Ha itt lennél velem most leszaggatnám rólad a ruháidat, a falhoz szorítva addig csókolnám a tested amíg olyan mereven áll neked, mint még soha. Amikor már úgy érzed nem bírod tovább a "kínzást" akkor elindulok lefele, és rávetem magam arra ami már percek óta kikívánkozik a ruhádból. Kár hogy nem vagy itt egészen benedvesedtem...
(Háttér: majdnem minden pasi szereti ha a barátnője legalább néha domináns vele a szexben, és itt nem feltétlen a korbácsra gondolok, csak hogy kezdeményez, érződik rajta hogy ő akarja itt és most. Valamint nem írsz le mindent, picit misztikus, sugall, továbbgondolkodtat.)
Példa2 (ártatlan kislány álca): Valahogy egész nap olyan furcsán érzem magam, hiányzik valami belőlem. Az orvosom azt mondta x centi (itt leírod a méretét, esetleg kinézetét), és megmutatta hova kell felhelyezni. Nem tudsz esetleg alkalmas szerszámot a dologra? Valamiért egyre nedvesebb leszek, kéne már valaki aki végre KEMÉNYEN felvilágosít...
(Fun, no comment ;))
Igazából csak a fantáziád szab határt, légy kreatív.
22/F
köszi utolsó! :D
remek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!