Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyenkor mit tennétek a helyemben?
Na szóval helyzet a következõ:
Az osztályban rengeteg lány barátom van és általában velük megyek haza. Egyszer az egyik lánnyal kettesben maradtam valamilyen oknál fogva rengeteget, majdnem egy órát beszélgettünk a lépcsõház elõtt és akkor 'szerelmet vallott'. Egy egészen elfogadható kategória a csaj, szóval rábólintottam a dologra, 10 napon keresztül nagyon jól megvoltunk meg minden. Múlt pénteken nem együtt mentünk haza, mert nekem még volt angol meg matek szakkör. Viszont hazaértem, ebédeztem, felnézek facebookra és legelsõ poszt az üzenõfalon, hogy családi állapota egyedülálló. Ráírok, hogy ad-e bármilyen jellegû magyarázatot és nagy gyõzködés után, hogy úgysem fogom megérteni azt nyögte ki, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, nem akarkötötten élni. Azóta nem beszültünk és mivel 10 nap alatt sikerült elérnie, hogy megszeressem kockulásba fojtottam bánatom (league of legends, privátban jöhetnek summoner nevek) ezért is csak most teszem fel a kérdést, hogy most megis mit csináljak, felejtsem el? Csak mert volt elõtte egy kiszemeltem (igaz nagyon plátói) és most már iránta sem érzek semmit.
13/F;13/L
Elnézést az esetleges gépelési hibák miatt, telefonon írtam az egészet.
aludjál kishaver :)
lesz még annyi nő az életedben hogy el sem hiszed, sőt még több is.
egyenlőre legyél csak el a játékaiddal meg a matekszakköröddel nem kell még felnőtett játszanotok.
jó éjszakát!
Átlagon felül értelmes srác lehetsz az írásod alapján.
Azt tanácsolnám neked, hogy 18 éves korodig a tanulmányaidra koncentrálj és azon filózz, hogy mi lenne a leginkább neked való foglalkozás.
Hát én azért is megpróbálnám megtudni tőle, hogy mi történt, hogy megváltozott a véleménye. Nem az általa adott magyarázatra lennék kíváncsi, hanem, hogy mikor jutott ez eszébe, mi történt előtte stb. Ez a kötötten élni szöveg kamu szerintem. Ez egy olyan fajta általánosított magyarázat, amit az ember azért mond, hogy mondjon valamit.
Elfogadható válaszok: félek. Ezt és ezt tetted, és rájöttem, hogy egyáltalán nem is ismerlek. Végig csak hazudtam neked, eljátszottam, hogy milyen vagyok, pedig teljesen más vagyok stb... Az őszinte választ érezni. Ez egy kamu szöveg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!