Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi után futni?
Figyelt kérdés
A pasik nem értékelik azokat a lányokat, akik futnak utánuk? Mindenképp a vadász szerepben szeretnek lenni?2012. okt. 30. 20:44
1/8 anonim válasza:
Dehogynem értékeljük.Miért ne futnál?Ha neked tetszik megéri megpróbálni nem?
2/8 A kérdező kommentje:
Mert én megalázónak érzem egy kicsit és neki is lehet úgy jön le, hogy ez a lány nem értékeli magát sokra ha nem várja meg hogy a férfiak lépjenek utána.
2012. okt. 30. 20:47
3/8 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy amit könnyű megszerezni, vagy megadatik, az annyira nem értékes. De amiért megdolgozol és megszenvedsz, azt többre értékeled...
4/8 anonim válasza:
Én még nőként se szeretem, ha valaki nagyon odáig van és lohol. Személyes tapasztalatom, hogy szeretnek a vadász szerepben lenni, és ha érdekli őket a nő akkor lesznek is. Én egész életemben kb. 3x léptem, bemagyarázva magamnak, hogy csak félénkebb, egyszer sem sült el jól. Az a pasi akit érdekelsz lépni fog!
5/8 anonim válasza:
az attól függ hogy hogyan teszi az a lány, mert ha őszinte érzések látszanak azt taplóság figyelmen kívül hagyni, én mindenképp esélyt adnék egy olyan lánynak aki áldozatot hoz értem pedig nem kéne, és időt szán a figyelemfelkeltésre.
De pontosan veled mi a szitu?
6/8 A kérdező kommentje:
Hívogattuk egymást randikra, de egyszer én mondtam le, egyszer ő, egyszer én egyszer ő... az utóbbi időben meg csak én hívogatom...És mindig nemet mondd. Lehet azt hitte szórakozok vele, vagy tényleg megint nem ért rá... Meddig folytassam, vagy adjam fel ezt az utána loholást? Meddig mehetek még el? Nem akarom rajta számonkéri, mint egy óvodáson hogy én próbálkozok ő meg le se szar mert nem hisztizek ilyenekért... feltételezem ha gondja lenne ő maga mondaná meg, nem?
2012. okt. 30. 21:28
7/8 anonim válasza:
írd meg neki a szándékaidat sms-ben
ne csak annyit hogy beszélni akarsz vele
az nem elég
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg felesleges írnod, mivel többször kerested újabb randi miatt és ő mindig lemondta. Nem elég egyértelmű a szándékod? Szerintem igen, ezek után ha akar majd keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!