Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb egyedi becenév?
Olyanra gondolok, amit bárkire mondhatunk és aztán rá ragad.
Pl. becenevek: kacaj, Panda, spiller stb.
Van valami jó becenév, ami teljesen egyedi és nem fűződik hozzá név?
Dévid, Jocó, ilyeneket hagyjátok. Valami olyasmit, amit kevesen ismernek. Pl. ha van egy ismerősöd humoros becenévvel..
engem manónak szoktak hivni pedig 178 cm-el én vagyok a legmagasabb az osztályban:D
15/L
z általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!
Na, miattuk maradsz le jó pár becenévről. Egyébként nem tudom mi volt benne a trágárság, de ők tudják...
Kérlek ne offoljatok. Köszi.
Valaki még tud beceneveket? Valami extra legyen benne.
Hát a DruPapi elég egyedi becenév: rajtam kívül tudtommal egyetlen ember használja (egy amcsi srác lenyúlta tőlem :( )
És még becézni is lehet :)
Ja a Totó :D... de jött már azzal vki h kutyát hívnak így.. -.-
mondjuk nagyon kevés iq kell ahhoz h vki ezt mondja, de szerencsére nincsenek ellenségeim :D ..
totó voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!