Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg òriási elonyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg òriási elonyben vannak a lanyok a fiukkal szemben a párválasztásnál?

Figyelt kérdés
Értem ez ugy, hogy egy lanynal elegendo szempont az ha vekony, jo a dekoltazsa, csinosak a mellei, akkor ha ehhez nem szep arc tarsul akkor is sok pasi jarni akar majd vele. Sot, sokszor eleg az ha duci is ablany, pl 160centi es 65 kilo es akkor is talal pasit. Ellenben ha egy pasi arcra nem helyes akkor oriasi bajban van. Ha kover es alacsony as arcra sem helyes akkor majdnem lottek mindennek. Tovabb megyek. Ha egy pasi lefogy akkor meg nem lesz csinos sportos pasi, csak vekony, sovany. Nem lesz vonzo. Sajnos utana jon a nagy melo, tobb ev kemeny munkaja hogy izmost teste legyen. Jol erzem hogy hatalmas hatranyban vannak a pasik?
2012. okt. 30. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Éppen fordítva van a dolog. Te még nem ismered a mondást, hogy a férfinak elegendő, hogy egy fokkal szebb legyen az ördögnél, akkor is talál magának feleséget (vagy barátnőt). Egyébként meg mindenkit a saját cipője szorítja a legjobban. Mióta vagy pártalan?
2012. okt. 30. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:

hogyafenébe ne lennének előnyben? Mutass egy olyan élőlényt, akit ne akarna valaki megdugni... A férfiak alacsonyszinten élnek (manapság) (tisztelet a kivételnek), és ez az oka annak, hogy mindenkit megdugnának, ha tehetnék... így a nők (akárhogy is nézzen ki) válogathatnak. A pasik azért, hogy válogassanak, le kell tenni valamit az asztalra. Dumagép, pénzeszsák, kreatív, humoros, extrém, vagy kigyúrt...

Egy nőben még van tartás (ha lehet erre ezt a szót használni), hogy nem akárkivel fekszik le... a pasik igénytelenek manapság. :\ (bocsánat férfitársaim! ez van :D)

21f

2012. okt. 30. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincsenek, max. ha csak a szexet nézzük. Igen, szextéren, lehet, hogy így van, amit mondasz, de párkapcsolati téren nem. Persze, egy rossz természetű, ducibb lányt is lesz olyan férfi, aki meg akarja dugni, de max. ennyi, komolyabbra csak a legalja pasik fognak foglalkozni vele... szóval szerintem egyáltalán nincsenek hátrányban a fiúk.

Érted, van egy lány barátom, aki nagyon jól néz ki, meg van egy, aki nem annyira, meg hozzá van egy kicsit fura természete is. Aki jól néz ki, az nem győzi levakarni magáról a néha elég pofátlanul nyomuló pasikat. Amelyik pedig nem néz ki olyan jól, az állandóan sír, hogy persze, van jelentkező nála is bőven, de hát azok olyan hülyék, hogy néha még én is nézek o.O

Szóval szerintem nincs igazad.

2012. okt. 30. 14:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Azt pedig elfelejtettem mondani, hogy masban.is elonyben vannak. Mert szeretnek.olyan pasit valasztani, akire fel.lehet nezni szo szerint. Tehat legyen magasabb, legyen okosabb es melle legyen jo piackepes diplomaja vagy szakmaja, legyen jobb anyagi helyzetben is, hogy ha o babat szul (csak annyi a dolguk) akkor a pasi el tudja tartani a csaladot. Tehat szinte mindenben a pasinak a lany fole kell nonie. Regen ilyen szempontokban kicsit rugalmasabbak

k voltak a lanyok, de ma mar inkabb azt latom, hogy makacsul es csokonyosen ragaszkodnak az.idealokhoz, hogy.mindenben a maximalisan legyen a toppon a kiszemelt pasi. Ugye az pedig hab a tortan, hogy egyre inkabb tobb a feltorekvo lany is napjainkban akik magas vegzettseget szereznek es jo allasuk is lesz, ezaltal pasi tekinteteben is magasabb statuszut kepzelnek el maguk melle. Ezt pedig a legtobb magyar pasi nem tudja biztositani, igy kevesebb pasi talal part, kevesebb lesz a gyerek is stb.

2012. okt. 30. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok, és azért kicsit több dolguk van a nőknek, mint csak a szülés, gyereknevelés... ez azért elég lenéző mondat...

És ha van miből válogatni, akkor te nem válogatnál? Az dobjon a "nőkre" követ, aki másképp cselekedne a helyükben... Ha van válogatnivaló, akkor válogasson kedvére, és találja meg a legjobb pasit. Szeritenm ez korrekt.

2012. okt. 30. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ebben is elonyben vannak a lanyok, hogy mindenki azt mondja nekik, akkor is ha ronda a xsaj, hogy valogass nyugodtan. De ha a pasi ronda, akkor mindenki leoltja, hogy a sajat szinteden keresgelj. Az pedig sajnos, az a teoria mar regen kegdolt, hogy a pasinak elegendo az ha jobban nez ki az ordognel. Ha ez.igy volna, akkor nem lenne annyi 22-25+koru szingli pasi es nem nyavalyognanak. Hozza teszem, szerintem tobbseguk nyavalygasa eleg jogos, mert irrealisan magas lett a lanyok elvarasa a fiukkal.szemben. Ezt pedig olyan pasi nem tudja pl teljesiteni, aki elev rossz csaladban szuletett. Meghalt valamelyik szuloje es torodnie kell pl anyukajaval stb. Ezt a lanyok egy legyintessel elintezik, hogy ez az.o baja, egy nagy senki es luzer ez a pasi.
2012. okt. 30. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:

ismételném önmagam: (nem szeretem, ezért kérlek olvasd el figyelmesen most amit írok! :D)

Dumagép, pénzeszsák, kreatív, humoros, extrém, vagy kigyúrt...

melyik vagy? ha egyiksem, akkor nem lesz senkid, ha valamelyik, akkor azon a "területen" tuti találsz egy lányt, aki PONT olyat akar...

Nagy az igény, mert nagy a piaci kínálat. Elfogadod, vagy rinyálsz te is? :)

Én sem vagyok Brad Pitt (arcszerkezetileg :D), de tudom, hogy más területen, Brad Pitt tanulhatna tőlem... ;)

2012. okt. 30. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Isten valahol ad, valahol elvesz. párválasztásban a nők behozhatatlan előnnyel indulnak.
2012. okt. 30. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Aztmondod,hogy szül és eltartod.. Szerintem nem szabad eltartani, dolgozzon ő is... Sajnos haveron látom hogy ez nálla nem jön be..(hogy szült a csaj és eltartja) már annyira ellustult,hogy az katasztrófa.. nem csinál vacsorát, ha hazamegy haver neki kell este kaját csinálnia magának(meg persze pofátlanul megy oda a csaj is enni meg ugye a gyereknek is kell csinálnia)

mielött szült, dolgozott rendesen, csinált azért nagyrészt kaját.. de ha bejön az hogy az a hülye úgyis eltart akkor ott már gondvan :D

Persze nem lenne gond, ha nem a tv elött ülne, meg a gép elött, hanem akkor legalább nevelné a gyereket akit megszült...

2012. nov. 15. 08:07
 10/10 A kérdező kommentje:
az van, hogy sok elvárja, hogy eltartsa. De ha a pasi azt mondja, hogy ideje lenne neked is valamit már tenni, akkor rögtön kirakják a stop táblát, hogy álljon meg a menet, egyenjogúság van, nem kötelezhetsz semmire sem! Hol az igazság, ha ennyire fennhangon próbálják meg jogaikat érvényesíteni. Ha meg ez a pasinak nem tetszik, akkor jön a bíróság, a válás, a gyerekek pedig sokszor a nőnek lesznek ítélve. A nőknek mindent?
2012. nov. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!