Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg òriási elonyben vannak a lanyok a fiukkal szemben a párválasztásnál?
hogyafenébe ne lennének előnyben? Mutass egy olyan élőlényt, akit ne akarna valaki megdugni... A férfiak alacsonyszinten élnek (manapság) (tisztelet a kivételnek), és ez az oka annak, hogy mindenkit megdugnának, ha tehetnék... így a nők (akárhogy is nézzen ki) válogathatnak. A pasik azért, hogy válogassanak, le kell tenni valamit az asztalra. Dumagép, pénzeszsák, kreatív, humoros, extrém, vagy kigyúrt...
Egy nőben még van tartás (ha lehet erre ezt a szót használni), hogy nem akárkivel fekszik le... a pasik igénytelenek manapság. :\ (bocsánat férfitársaim! ez van :D)
21f
Egyáltalán nincsenek, max. ha csak a szexet nézzük. Igen, szextéren, lehet, hogy így van, amit mondasz, de párkapcsolati téren nem. Persze, egy rossz természetű, ducibb lányt is lesz olyan férfi, aki meg akarja dugni, de max. ennyi, komolyabbra csak a legalja pasik fognak foglalkozni vele... szóval szerintem egyáltalán nincsenek hátrányban a fiúk.
Érted, van egy lány barátom, aki nagyon jól néz ki, meg van egy, aki nem annyira, meg hozzá van egy kicsit fura természete is. Aki jól néz ki, az nem győzi levakarni magáról a néha elég pofátlanul nyomuló pasikat. Amelyik pedig nem néz ki olyan jól, az állandóan sír, hogy persze, van jelentkező nála is bőven, de hát azok olyan hülyék, hogy néha még én is nézek o.O
Szóval szerintem nincs igazad.
Azt pedig elfelejtettem mondani, hogy masban.is elonyben vannak. Mert szeretnek.olyan pasit valasztani, akire fel.lehet nezni szo szerint. Tehat legyen magasabb, legyen okosabb es melle legyen jo piackepes diplomaja vagy szakmaja, legyen jobb anyagi helyzetben is, hogy ha o babat szul (csak annyi a dolguk) akkor a pasi el tudja tartani a csaladot. Tehat szinte mindenben a pasinak a lany fole kell nonie. Regen ilyen szempontokban kicsit rugalmasabbak
k voltak a lanyok, de ma mar inkabb azt latom, hogy makacsul es csokonyosen ragaszkodnak az.idealokhoz, hogy.mindenben a maximalisan legyen a toppon a kiszemelt pasi. Ugye az pedig hab a tortan, hogy egyre inkabb tobb a feltorekvo lany is napjainkban akik magas vegzettseget szereznek es jo allasuk is lesz, ezaltal pasi tekinteteben is magasabb statuszut kepzelnek el maguk melle. Ezt pedig a legtobb magyar pasi nem tudja biztositani, igy kevesebb pasi talal part, kevesebb lesz a gyerek is stb.
2. vagyok, és azért kicsit több dolguk van a nőknek, mint csak a szülés, gyereknevelés... ez azért elég lenéző mondat...
És ha van miből válogatni, akkor te nem válogatnál? Az dobjon a "nőkre" követ, aki másképp cselekedne a helyükben... Ha van válogatnivaló, akkor válogasson kedvére, és találja meg a legjobb pasit. Szeritenm ez korrekt.
ismételném önmagam: (nem szeretem, ezért kérlek olvasd el figyelmesen most amit írok! :D)
Dumagép, pénzeszsák, kreatív, humoros, extrém, vagy kigyúrt...
melyik vagy? ha egyiksem, akkor nem lesz senkid, ha valamelyik, akkor azon a "területen" tuti találsz egy lányt, aki PONT olyat akar...
Nagy az igény, mert nagy a piaci kínálat. Elfogadod, vagy rinyálsz te is? :)
Én sem vagyok Brad Pitt (arcszerkezetileg :D), de tudom, hogy más területen, Brad Pitt tanulhatna tőlem... ;)
Aztmondod,hogy szül és eltartod.. Szerintem nem szabad eltartani, dolgozzon ő is... Sajnos haveron látom hogy ez nálla nem jön be..(hogy szült a csaj és eltartja) már annyira ellustult,hogy az katasztrófa.. nem csinál vacsorát, ha hazamegy haver neki kell este kaját csinálnia magának(meg persze pofátlanul megy oda a csaj is enni meg ugye a gyereknek is kell csinálnia)
mielött szült, dolgozott rendesen, csinált azért nagyrészt kaját.. de ha bejön az hogy az a hülye úgyis eltart akkor ott már gondvan :D
Persze nem lenne gond, ha nem a tv elött ülne, meg a gép elött, hanem akkor legalább nevelné a gyereket akit megszült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!