Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszúállási tippek egy befurakodni próbáló harmadik félnek?
Úgy hogy nem foglalkozol vele, illetve túlteszel rajta valamiben...
amúgy szerintem a páoddal beszéld meg hogy vélekedik erről...nem a bosszúól hanem a csajról
Egyrészt: honnan tudja a telefonszámát?
Milyen üzeneteket hagy neki?
Én barátom reakciójától teszem függővé ezt az egészet.
Volt rá példa, hogy nyomultak rá lányok, de az ő viselkedése abszolút egyértelművé tette, hogy nem érdekli, és nem akar tőlük semmit. Pedig ők sem adták fel egyhamar.
Így engem sem zavart, mert tudtam, hogy hűséges.
De ha mondjuk flörtölgetne azzal a csajjal, meg vigyorogna ezeken a leveleken és utána próbálna megetetni azzal a f.os dumával, hogy ez az egész nem jelent semmit és bízzak már benne, akkor anyád... -.-
A barátod a leírásod alapján nem biztatja a lányt, nem akar tőle semmit, így nincs miért féltékenynek lenned. Szerintem szeret téged, és ha nem borulsz ki rajta, akkor jobban fog szeretni, hogy nem hisztizel ilyesmiken.
Rettenetesen primitív embernek tűnsz A 3. felet le kell sz*rni, főleg, ha nem ér el semmit. Ha meg elcsábítja a barátodat, akkor sem ő a hibás, hanem a barátod olyan is volt. Kettőn áll a vásár. A 3. félre fröcsögni nevetséges és szánalmas. Még ha szét is megy a kapcsolat, akkor sem ő a hibás, ha ő nem csinál semmit a barátoddal, akkor majd csinál más, mert OLYAN. Ha meg nem olyan, akkor senki nem tud elérni semmit úgysem.
Elég szájbarágósan írtam le, remélem felfogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!