Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszúállási tippek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszúállási tippek egy befurakodni próbáló harmadik félnek?

Figyelt kérdés
A szitu az, hogy a barátommal nagyon jól megvagyunk, már több, mint fél éve. De van egy lány, aki nekem nagyon jó barátnőm volt, és a párommal is jó barátok.. Mi már utáljuk egymást, de a párommal egy közös "munka" miatt muszáj jóban lenniük, stb... Na már most egy a kis ringyó az elmúlt hetekben azon van, hogy minket szétválasszon, engem bántson és nyilvánosan megalázzon.. Tudnátok tippeket adni, hogy mivel álhatnék bosszút rajta????
2012. okt. 30. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Úgy hogy nem foglalkozol vele, illetve túlteszel rajta valamiben...

amúgy szerintem a páoddal beszéld meg hogy vélekedik erről...nem a bosszúól hanem a csajról

2012. okt. 30. 12:26
 2/10 DiMalto ***** válasza:
A bosszú újabb bosszút szül,ha belemész egy ilyen játékba,nagy eséllyel te is húzhatod a rövidebbet.....az ilyen esetekben én azt vallom h ha szétbír választani egy harmadik fél akkor az a kapcsolat annyit is ér.....
2012. okt. 30. 12:28
 3/10 A.Romanov ***** válasza:
A legnagyobb büntetés az neki, ha nem foglalkoztok vele.
 4/10 A kérdező kommentje:
Barátként tekint rá, mindent tudok róluk, a párom őszinte, és mindig elmondja, ha találkoznak, vagy beszélnek.. De amit egy-két napja csinál a csaj, az már a páromat is kiakasztotta, és mondta,hogy beszél vele, hogy álljon már le
 5/10 anonim ***** válasza:
Miket csinál?
2012. okt. 30. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
állandóan hivogatja, sms-eket ír neki, facen ír neki, plusz mostanában már az üzenőfalára is...
2012. okt. 30. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt: honnan tudja a telefonszámát?

Milyen üzeneteket hagy neki?

Én barátom reakciójától teszem függővé ezt az egészet.

Volt rá példa, hogy nyomultak rá lányok, de az ő viselkedése abszolút egyértelművé tette, hogy nem érdekli, és nem akar tőlük semmit. Pedig ők sem adták fel egyhamar.

Így engem sem zavart, mert tudtam, hogy hűséges.

De ha mondjuk flörtölgetne azzal a csajjal, meg vigyorogna ezeken a leveleken és utána próbálna megetetni azzal a f.os dumával, hogy ez az egész nem jelent semmit és bízzak már benne, akkor anyád... -.-

A barátod a leírásod alapján nem biztatja a lányt, nem akar tőle semmit, így nincs miért féltékenynek lenned. Szerintem szeret téged, és ha nem borulsz ki rajta, akkor jobban fog szeretni, hogy nem hisztizel ilyesmiken.

2012. okt. 30. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gáz...a párodat idegesíti szóval hacsak nem drogozza be vagy itatja le nem fogja megkapni :)
2012. okt. 30. 12:43
 9/10 anonim válasza:
Alázd meg te a csajt nyilvánosan, mielőtt ő aláz meg téged!
2012. okt. 30. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Rettenetesen primitív embernek tűnsz A 3. felet le kell sz*rni, főleg, ha nem ér el semmit. Ha meg elcsábítja a barátodat, akkor sem ő a hibás, hanem a barátod olyan is volt. Kettőn áll a vásár. A 3. félre fröcsögni nevetséges és szánalmas. Még ha szét is megy a kapcsolat, akkor sem ő a hibás, ha ő nem csinál semmit a barátoddal, akkor majd csinál más, mert OLYAN. Ha meg nem olyan, akkor senki nem tud elérni semmit úgysem.

Elég szájbarágósan írtam le, remélem felfogod.

2012. okt. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!