Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a lányról?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigulee kérdése:

Mit gondoltok erről a lányról? (képpel)

Figyelt kérdés

Milyennek látjátok?

Járnátok vele?

Mi a véleményetek?

Kép:

[link]

2012. okt. 30. 10:35
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
91%

Nem rossz a lányoknak a rövid haj, de az akkor nőies frizura legyen. Ez nem az, ez egyértelműen férfias haj.

Emellett az öltözködés is férfias, én esküszöm azt hinném, hogy egy kisfiú...

Kicsit próbálj változtatni a frizurádon szerintem, és az öltözködésen. Nem kell hirtelen hosszú hajat növeszteni, és magassarkúban járni, ha az nem a te stílusod, itt apróságokról van inkább szó.

Például tényleg szedesd ki a szemöldöködet első körben, használj kis szolid sminket (nem bazári majmosat!), a hajadat hordd máshogy, amíg meg nem nő (fésüld máshogy, ápold, stb.), öltözz kicsit szűkebb, alakot jobban kiemelő ruhákba (nem k*rvásra gondolok persze!), hordj nőiesebb táskát...

2012. okt. 30. 10:53
 22/39 anonim ***** válasza:
nincs kép amin látszik a feneke? nekem nagyon bejön.. :$
2012. okt. 30. 10:56
 23/39 xoxo9616 ***** válasza:
0%
ez egy fiu XD
2012. okt. 30. 11:01
 24/39 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy ő te vagy? Kérlek ne sértődj meg a kérdésen, de nem vagy véletlenül leszbikus? Ha nem, akkor csak szólok, hogy azt fogják gondolni rólad, ha nem változtatsz valami a külsődön. :/
2012. okt. 30. 11:02
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

ő hát a kérdés alatti képen sose mondanám meg hogy lány...bocsi...a második már jobb, használj egy kis szempillaspirált az kiemeli a szemed, aminek szép színe van, és ahogy annyiszor elmondták nagyon fiú frizurád van...vagy legyen kicsit hossza,, vagy valami nőiesebb forma...esetleg nőiesebb színű ruhák vagy színes karkötők, vagy valami nőies fülbevaló megdobná

Nem vagy ronda egyébként csak...tényleg van az amikor fiúnak látszol...nehogy kifogj egy meleg pasit, akiben cska ébred az identitás..

2012. okt. 30. 11:17
 26/39 anonim ***** válasza:

22-es buz-i vagy?

Komolyan mondom, azt hittem, hogy fiú van a képen és ha nem írják oda, hogy lány.... Nem sértés, de szerintem sürgősen változtatnia kellene a külsején és ha a képen Te vagy Kérdező, fogadd meg az előttem szólók tanácsát! Így maximum a búzák fognak járni veled, vagy vak kisfiúk. Amúgy meg ez a divat miatt van. 5 év múlva a 2 nemet meg sem lehet majd különböztetni egymástól mivel, a fiúk lassan szoknyába járnak és elnőiesedik a testük, az arcuk a kevés fizikai munka és a divat miatt.

2012. okt. 30. 11:18
 27/39 anonim ***** válasza:
62%
én is fiúnak néztem . ami szerintem gáz, hogyha egy lányról van szó. lány vagyok, de ha fiú lennék se járnék vele. kicsit öltözködhetnél nőiesebben is, elég fiúsan öltözködsz. ami szerintem nem előnyös egy lánynál. fúj
2012. okt. 30. 11:19
 28/39 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem tetszik, mert én olyan nőket szeretek, akik nőnek is néznek ki.
2012. okt. 30. 11:19
 29/39 anonim ***** válasza:
elég buch.. bár én biszex vagyok, nekem így is a nőiesebb nők jönnek be.
2012. okt. 30. 11:22
 30/39 anonim ***** válasza:
tegyél fel melltartós képet, hogy lássuk tényleg lány vagy-e
2012. okt. 30. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!